Hoppa till innehållet
Varm ponnydag i Lycksele
9 juli 2021

Varm ponnydag i Lycksele

Den årliga Lyckselevistelsen har ägt rum, väldigt hög temperatur i luften men tur de tvåbenta blev bjuden på vätskeersättning och vatten och de fyrbenta kunde svalka sig i vattnet. Utöver den härliga upplevelsen att åka dit så kan vi även åka hem med framgångar!

Hippotekets Quinoa och Alva kämpade på i värmen, i starten hängde de med och stred om ledning. Efter några felsteg fick de lägga sig i rygg. De krigade på bra och slutade på en tredjeplats. De fick även med sig en femteplacering i det andra loppet. Två fina prestationer!

Camilla Olsson med hennes egentränade häst Moncheri visade en fin utveckling i samband med lopp, de passerade mållinjen som 5:a!

Hermanlo och Linnéa West vann sitt lopp och han gick även ett nytt rekord. Han visades sig verkligen från sin bästa sida, och med stöttning från sin kusk och skötare spurta de upploppet ner med ett stort självförtroende! Mycket fin prestation.

Andra ekipage som har hästar utanför travskolan var bland annat Astrid Andersson, hon och hennes häst blev 2:a och 3:a . Stella Bergström och Stenbydal’s Enjoy slutade 6:a. Bra jobbat hela bunten!

 

foto: Sophie Nyblom


Fler nyheter

Höstlig tävlingsdag i Skellefteå

22 september 2021
I helgen arrangerades det tävlingar på Skellefteåtravet för ponnyer, sommaren gick väldigt fort och nu står hösten intill oss och kan erbjuda den...

Piteåtränare fick ta sin första tränar/kusk seger!

1 september 2021
  Det valkades ponnytravtävlingar i Skellefteå, och visst hittar vi framskjutna placeringar på Bodenkuskar/tränare. Bland annat fick Stella...

Första ponnytravdagen på evigheter

2 juni 2021
Solig dag och blanka hästar under elitloppshelgen på Solvalla och en identisk dag på Bodentravet, undantaget att ponnyer äntra Bodentravets bana....

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago