Hoppa till innehållet
Nyheter
17 maj 2020

Nyheter

Nu kan vi påstå att ännu en kurstermin är avklarad, det är såklart superkul att sommaren är på gång och om vi ska reflektera över terminen så kan vi konstatera att eleverna lärt sig massor på dessa tillfällen, otroligt kul.


Våra ponnyer brukar släppas på bete i slutet av maj, men dessvärre känns det som att det kan dröja detta år med tanke på vädret.  

Trist start på ponnysäsongen såklart, men det är otroligt viktigt att vi tar vårt ansvar.  Men ponnyekipagen kommer tillbaka igen starkare än någonsin!

Datumet för inflyttning till det nya utbildningstallet är förlängt. Små detaljer som dröjt en aning. Vi hoppas inom kort kunna presentera det som färdigt. Det är stalldelen som tagit lite extra tid men den andra delen är i stort sett klar, så terminsavslutningarna sker i den lokalen.

Vi vill passa på att nämna att det kommer arrangeras det populära sommarkul i vanlig ordning trots det rådande läget. Små markanta ändringar kommer ske, bland annat så drar vi ner till 6 personer per vecka men att vi förlänger veckantalet till 7veckor. Vi håller oss utomhus i största möjliga mån, men det hör till vanligheterna i allmänhet på travskolan. Vi råder er att vara ute i god tid med anmälan för att försäkras om en plats i sommar. För de som redan är elev hos oss på travskolan kan vi erbjuda en annan typ av aktivitet till er, mer information kommer inom kort.

 

Allt gott!
Personal/ Travskolan Boden. 


Fler nyheter

Ponnyheldag på hemmaplan

10 augusti 2020
Heldag på hemmaplan!   En sommar börjar vandra mot sitt slut, men en heldag i Boden har ägt rum och vi hade många fantastiska prestationer både på...

8-åriga Alva blev tvåa i tävlingsdebuten

20 juli 2020
Alva Alamäki, 8 år, gjorde debut under Skellefteås ponnytrav i söndags. Och slog till med en fin andraplats tillsammans med ponnyn Stenbydal´s...

Ponnydag i Lycksele

30 juni 2020
Lycksele har kört igång sin årliga travvecka och för alla aktiva inom ponnytravet var det mer än gladliga besked att heldagen fick köras. Genom att...

På gång

12 aug, kl. 18:30-22:00
V86 -kväll
23 aug, kl. 11:00-15:00
Breddlopp
31 aug, kl. 12:20-15:00
Lunchtrav

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago