Hoppa till innehållet
7 april 2022

Tre segrar på Umåker – Dubbel till Wikstén!

Det blev fina framgångar för flertalet Bodenhästar när Umåker idag körde lunchtrav! Madelene Wikstén hade en kanondag och slog till med en dubbelseger!

Jättetallangen Maybach W.F. har haft en fin inledning på fyraåringssäsongen och är obesegrad efter två starter. Körande Ove A Lindqvist avancerade framåt och tog över ledningen efter dryga halvvarvet och tog sedan emot konkurrenterna med vara servetter när tempot skruvades upp på sista långsidan. In på upploppet seglade sedan fyraåringen undan till en överlägsen seger och fortsätter att imponera.

Dagsseger nummer två för Stall WF kom med kallblodiga Tåga Storm som tog karriärens första seger. Tåga Strom gjorde jobbet utvändigt om ledaren och tågade undan till en säker seger.

Även Roger Nilsson kunde räkan hem en tränarseger när fyraåriga Mellby Java årsdebuterade på bästa möjliga sätt. Daniel Wäjersten fick förtroende i sulkyn och kunde enkelt ta hand om ledningen och därifrån blev segern helt odiskutabel.

I övrigt noterar vi att:

Lopp 1: Hanna Olofsson har ett intressant nyförvärv i Echelon som debuterade med en tredjeplats i sin nya regi med krafter sparade.

Lopp 2: Roger Nilsson var tvåa med Mellby Guava som hade rubbet kvar i rygg på ledaren. Hanna Olofsson var trea med årsdebuterande Henessi Walk som tågade på i tredjespår dryga halvvarvet från mål. Sandra Erikssons årsdebuterande Devils Tongue var femma efter att ha fått dra tåget i tredjespår på sista långsidan.

Lopp 3: Hanna Olofsson var trea med Sawn Leejs som gjorde det bra en bit bakom vinnande Maybach W.F.

Lopp 7: Ett treåringslopp såg fina avslutningar från Cacco LeValló  (Salmela) som tvåa och General Ima (Särkiniva) som trea.

 

Lopp 8: Period och Sandra Eriksson knep andraplatsen bakom vinnande Tåga Storm trots kort galopp i slutsvängen.

Lopp 9: Önas Quickstep (Wikstén) gick en fin slutrepa och knep tredjeplatsen i sin nya regi.

 

Foto: Jenny Rehnman /umaker.se


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago