Hoppa till innehållet
STL-seger för Juno Beach!
25 december 2021

STL-seger för Juno Beach!

Ulf och Marie Anglöw hade en stor dag på Umåker när Sandra Eriksson styrde in deras Juno Beach till seger i V75-6. Det blev en väldigt fin dag för Bodenhästarna överlag med flera riktigt vassa prestationer när Umåker körde STL-tävlingar på juldagen.

 Juno Beach är bara tre år. Dessutom var det debut på isbana och blott andra starten i voltstart. Av dessa frågetecken blev det istället utropstecken när Juno Beach och Sandra Eriksson skar mållinjen först i V75-6. Ulf och Marie Anglöw äger och tränar Juno Beach och hade en omtumlande dag i segeryran.

Juno Beach kom iväg bra från spår fem men kunde inte ta sig för bi favoriten Facing Life första biten utan fick krypa ner i rygg.  På sista långsidan hade favoriten kört klart och istället tog Dandruff och Peter Eriksson över. Juno Beach kunde dock haka på i rygg på denna och avgjorde sedan enkelt mitt på upploppet. Bodentravets åttonde V75-seger för året var därmed ett faktum!

Det var när att det blivit ytterligare V75-segrar till Bodentränarna. I V75-7 såg Stall Salmelas M.T.Oberon klar ut i ledningen men fick ge sig i sista stegen in mot mål mot en smygkörd konkurrent. Och slutade istället tvåa.

I V75-3 såg Gazoline Mearas och Sandra Eriksson ut att gå mot segern när fältet svängde in på upploppet. Kort före mål kom en annan Bodenhäst nämligen Mellby Fog och Roger Nilsson upp på utsidan och kopplade ett litet grepp, men tyvärr fick dessa två ge sig mot en raket sprutande Just Celebration som han dit i sista steget.

Roger fick dock lite revansch i kvällens sista lopp då hans Harlem Dupuitsvert slog till med sin femte raka segern. Äger gör familjen Westerberg i Piteå som onekligen har en mycket spännande häst för framtiden!

I V75-inledningen tog Stall Salmelas trotjänare Hesiod en andraplats i Gulddivisionen. Åt vinande Selmer IH fanns dock inget att göra.

Innan V75 drog igång så fick vi se en säker seger från Hanna Olofssons Gun De Chanlecy med Mika Forss i vagnen. Hanna själv var tvåa i samma lopp med Magic Caviar.

 

 

Foto: Jenny Rehnman/TR Bild


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago