Hoppa till innehållet
14 december 2021

Stjärnstorm och Gazoline Mearas i Hästägarkannorna!

Katariina Palomäki och Sandra Eriksson hade en strålande söndag på hemmaplan med segrar i kalla respektive varma hästägarkannorna med 100.000 kronor i förstapris!

Så sent som i fredags gick Katariina och Sandra i mål med den sista tränarkursen på Wången vilket gör att de nu kan plocka ut varsin A-licens. Under söndagens tävlingar på hemmaplan gjorde de båda synnerligen bra reklam för sig genom att ta hem respektive Hästägarkanna.

I Kalla kannan var Stjärnstorm bara bäst. Trots att fyraåringen kom till start med blott sju starter innanför västen och ställdes mot betydligt mer erfarna konkurrenter så blev det till slut en ganska enkel seger och Stjärnstorm har nu fem segrar på sina åtta starter! Löfte!

Sandra Eriksson har gjort ett fint jobb med Gazoline Mearas som nu tog sin tredje raka seger. Från sina dubbla tillägg påbörjades avancemanget via tredjespår drygt varvet från mål och Gazoline Mearas malde sakta men säkert ner sina konkurrenter.  Eriksson tog en dubbelseger genom att även vinna med Mindyourvoice WF som var överlägsen tillslut efter tidig ledning.

Dubbelseger även till Stall Salmela/Mika Forss som inledde kupongen genom att sätta dit Ladybug Lara som med små marginaler fick fritt från innerspår mitt på upploppet och kunde raketspurta till knapp men säker seger.  Treåriga Muscle Mike har gjort det mesta rätt i inledningen av sin karriär och kunde nu ta en enkel seger efter att ha fått ett fint lopp på innerspår.

Kicki Axelsson har knallform på sin Honky Tonk Angel som nu tog sin andra raka seger på isbana. Krister Söderholm kastade loss på Svanstedt-manér på sista långsidan och via en mäktig slutrökare kunde segern bärgas i god tid före mål

Tävlingsdagen inleddes med en överlägsen seger för debutanten Mo Tor. Treåringen behövde lite tid att trava in sig men sedan var det spel mot ett mål och Jesper Nilsson har en intressant kallblodstalang i stallet.

Karriärens första seger blev det för Favorite Law som trampade iväg felfritt från start och sedan kunde leda från start till mål utan dramatik.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago