Hoppa till innehållet
Triss i hemmasegrar!
26 november 2021

Triss i hemmasegrar!

Swagger, Medias Fasth One och Stjärnstorm. Ja, det var hemmahästarna som segrade när Bodentravet körde huvudtävlingar på torsdagskvällen!

Sandra Erikssons stjärna Swagger har haft ett fantastiskt 2021. I 14 starten för året kom nu 10:e årssegern för Zola Boko-sonen. Någon större dramatik var det inte heller även om tuffingen Selmer I.H. försökte gå i närkamp under sista varvet. Swagger har klättrat genom klasserna under 2021 med tre V75-segrar och över 700.000 in på kontot. Nu väntar en välförtjänt vinter vila/träning för att sedan ta sig an ett spännande 2022!

Pia Jakobsson har gjort ett fint jobb med Medias Fasth One som tog sin femte seger för året. Maria Bodin vikarierade i sulkyn och körde resolut till ledningen och hade ryckt åt sig ett försprång runt slutsvängen som blev övermäktigt för konkurrenterna att jag ikapp.

Katariina Palomäki/Mikael Lindgren har en riktigt talang i kallblodet Stjärnstorm som nu tog sin fjärde seger på de fem senaste starterna. Trots 20 meters tillägg var Stjärnstorm ensam på banan och tog en helt överlägsen seger när närmaste konkurrenten galopperade mitt i slutsvängen.

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago