Hoppa till innehållet
26 november 2021

Triss i hemmasegrar!

Swagger, Medias Fasth One och Stjärnstorm. Ja, det var hemmahästarna som segrade när Bodentravet körde huvudtävlingar på torsdagskvällen!

Sandra Erikssons stjärna Swagger har haft ett fantastiskt 2021. I 14 starten för året kom nu 10:e årssegern för Zola Boko-sonen. Någon större dramatik var det inte heller även om tuffingen Selmer I.H. försökte gå i närkamp under sista varvet. Swagger har klättrat genom klasserna under 2021 med tre V75-segrar och över 700.000 in på kontot. Nu väntar en välförtjänt vinter vila/träning för att sedan ta sig an ett spännande 2022!

Pia Jakobsson har gjort ett fint jobb med Medias Fasth One som tog sin femte seger för året. Maria Bodin vikarierade i sulkyn och körde resolut till ledningen och hade ryckt åt sig ett försprång runt slutsvängen som blev övermäktigt för konkurrenterna att jag ikapp.

Katariina Palomäki/Mikael Lindgren har en riktigt talang i kallblodet Stjärnstorm som nu tog sin fjärde seger på de fem senaste starterna. Trots 20 meters tillägg var Stjärnstorm ensam på banan och tog en helt överlägsen seger när närmaste konkurrenten galopperade mitt i slutsvängen.

 

 

 


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago