Hoppa till innehållet
16 november 2021

Favoriterna glänste och megaskrällen fixade utdelning!

Bodentravet bjöd på finfin sport och hela sju hemmasegrar. Stjärnan Swagger glänste, dubbelsegrar till Sandra Eriksson och Roger Nilsson dessutom ordnade Jaakko Alamäki storskräll.

Det såg ut att bli en favoritparad på V64 spelet då storfavoriterna gjorde sitt. Sandra Eriksson visade upp Swagger i strålande författning och hade inga problem att enkelt sprinta undan på lätta ben sista biten efter att ha tagit hand om ledningen i ett tidigt skede.

I loppet efter briljerade Roger Nilssons franska nyförvärv Harlem Dupuitsvert med samma melodi. Tidig ledning och säkert undan till slut i ohotad stil till andra raka segern. Spännande framtid för den karismatiska fuxen!

Kupongen inleddes med att Stall Salmelas Fokus Brick tog sin andra raka seger efter att ha varit segerlös i sina första 23 starter i karriären. Mika Forss placerade Fokus Brick utvändigt om ledaren och körde sedan på säkerhet genom sista sväng för att sedan komma tillbaka storstilat över upploppet. Det var stall Salmelas andra seger för dagen då Got To Dash segrade på Esklistunas lunchtrav.

Roger Nilsson tog en dubbelseger genom att vinna fyraåringsloppet med Irené Worrsjö-Johanssons Estelle Ima. Det kapabla stoet tog en säker seger efter att ha tagit hand om ledningen direkt i starten.

Efter fyra avdelningar var V64-värdet uppe i blygsamma 52 kronor. Sedan kom bomben! Kapabla men ibland lite struliga Erase The Law hade vaknat på rätt sida och fick dessutom ett fint lopp av Jaakko Alamäki som inledde i tredjepar utvändigt som sedan blev andra utvändigt och runt slutsvängen utvändigt om ledaren. In på upploppet kopplade den dryga 100-oddsaren segergreppet och skrällen var ett faktum. Värdet på V64 hoppade upp från 52 kr till 5876 kr!

Sandra Eriksson såg sedan till att det blev en dubbel till stall Eriksson genom att vinna med Don Draper som hittade fritt från tredjepar invändigt och avgjorde sedan säkert över upploppet.

I Wången Cup blev det seger för Mats Rånlunds Ellen DeGeneres som kördes till segern av Tilde Eriksson som bytte ut rygg på ledaren till utvändigt om ledaren halvvarvet från mål och kunde avgöra i en tuff slutstrid upploppet ner.

 

 

 

 Foto: Carina Olofsson

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago