Hoppa till innehållet
Fyrtal i hemmasegrar!
8 november 2021

Fyrtal i hemmasegrar!

Det blev fyra hemmasegrar när Bodentravet tävlade under fredagskvällen. Stall Salmela tog en snygg dubbelseger, Gunnel skrällde och Sandra visade upp ett fint nyförvärv!

Rutinerade räven Hesiod har hittat en riktig formtopp och slog nu till med tredje raka segern. Mika Forss gav sjuåringen en perfekt resa i andra par utvändigt samtidigt som det var högt tempo i täten. Forss kunde sedan avvakta med attacken till in på upploppet och Hesiod kunde sedan enkelt koppa segergreppet.

Första segern i karriären blev det för Fokus Brick som ofta strular till de för sig. Nu skötte han sig perfekt och kunde tillsammans med Mika Forss spurta till enkel seger. Fokus Brick ägs av förra Bodentränaren Kari Vaaranimei tillsammans med Petri Salmela.

Gunnel Fredriksson ordande en skräll med sin Let’s Dance L.A som gjorde grovjobbet utvändigt om ledaren under slutrundan men trots det inte hade några problem att glida undan till säker seger.

Sandra Eriksson satte sedan punkt för tävlingsdagen genom att vinna med segervana Gazoline Mearas som nu gjorde sin andra start  i regi Eriksson.


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago