Hoppa till innehållet
Hanna & Henessi Walk i Kriteriefinal!
10 september 2021

Hanna & Henessi Walk i Kriteriefinal!

Vi får Bodentränat på startlinjen i Svenskt Travkriterium på Solvalla sista söndagen i september! Hanna Olofsson lyckades kvala in Henessy Walk till finalen där miljonerna står på spel.

Stall Olofsson spände bågen och friskt vågat hälften vunnet brukar det ju heta. Henessy Walk tillhörde loppets mindre betrodda hästar men gjorde sitt livs lopp när han spurtade in till andraplatsen i sitt försök och säkrade finalplatsen. I finalen uppgår förstapriset till hela 2 miljoner kronor och eftersom Hennesy Walk är med i premiechansen väntar dubbla prispengar i finalen.

Hästen ägs av David Renström och Stina Sandlen, Skellefteå som säkerligen upplevde sitt livs stund på en travbana!

I övrigt kan Bodensarna vara grymt stolta över med det som presterades på Solvalla ikväll.  Att komma trea i ett Kriterieförsök är verkligen inte roligt men Sandra Eriksson har onekligen en riktig kanon i Devils Tongue som fick luckan för sent från rygg ledaren och fick retligt se sig knappt besegrad om finalplatsen. Stall Salmelas Idomenio Sisu slutade fyra efter att ha haft ledningen till kort före mål då krafterna tröt något. Madelen Wiksténs Maybach WF gjorde ett kanonlopp från ett omöjligt utgångsläge som femma i mål. Galopper blev det tyvärr för Victoriasbelfaveur och Indigo Sisu.

Riktigt starkt jobbat alla inblandade!!

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago