Hoppa till innehållet
10 september 2021

Hanna & Henessi Walk i Kriteriefinal!

Vi får Bodentränat på startlinjen i Svenskt Travkriterium på Solvalla sista söndagen i september! Hanna Olofsson lyckades kvala in Henessy Walk till finalen där miljonerna står på spel.

Stall Olofsson spände bågen och friskt vågat hälften vunnet brukar det ju heta. Henessy Walk tillhörde loppets mindre betrodda hästar men gjorde sitt livs lopp när han spurtade in till andraplatsen i sitt försök och säkrade finalplatsen. I finalen uppgår förstapriset till hela 2 miljoner kronor och eftersom Hennesy Walk är med i premiechansen väntar dubbla prispengar i finalen.

Hästen ägs av David Renström och Stina Sandlen, Skellefteå som säkerligen upplevde sitt livs stund på en travbana!

I övrigt kan Bodensarna vara grymt stolta över med det som presterades på Solvalla ikväll.  Att komma trea i ett Kriterieförsök är verkligen inte roligt men Sandra Eriksson har onekligen en riktig kanon i Devils Tongue som fick luckan för sent från rygg ledaren och fick retligt se sig knappt besegrad om finalplatsen. Stall Salmelas Idomenio Sisu slutade fyra efter att ha haft ledningen till kort före mål då krafterna tröt något. Madelen Wiksténs Maybach WF gjorde ett kanonlopp från ett omöjligt utgångsläge som femma i mål. Galopper blev det tyvärr för Victoriasbelfaveur och Indigo Sisu.

Riktigt starkt jobbat alla inblandade!!

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago