Hoppa till innehållet
Dubbla segrar på Umåker
1 september 2021

Dubbla segrar på Umåker

Umåker bjöd på fin sport med saxad V86-omgång! Hanna Olofsson slog till med Bag in Box och Marie Anglöw-tränade Juno Beach slog till med en kanontid!

På V86-spelet svarade Hanna Olofsson och Bag in Box för en liten skräll i den sjätte avdelningen. Olofsson serverade stoet ett fint lopp som trea på innerspår och hittade sedan luckan och slagläge i utgången av den sista svängen. Bag In Box tackade för den fina resan och kunde via en vass slutspeed spurta till enkel seger.

Vi har tidigare uppmärksammat Bodentravets fina treåringskull och det faktumet befästes ytterligare under tisdagskvällen då treåriga Juno Beach (e.Zola Boko u. Juno F) slog till med en ny seger och som hon gjorde det. Sandra Eriksson körde resolut till ledningen kort efter start och hade sedan bråttom värre. Juno Beach kom i mål på 1.13,8 1640a i sitt livs blott tredje start. Spännande fortsättning följer!

 

Foto: Jenny Rehnman/umaker.se


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago