Hoppa till innehållet
Nytt företag kliver in i Guldklubben
13 augusti 2021

Nytt företag kliver in i Guldklubben

Bodentravet välkomnar familjeföretaget Rutqvists Schakt och systerföretaget Krossproduktion i Sverige AB in i Guldklubben. ”I vår familj har vi ett stort travintresse”, säger bolagets ordförande Maria Rutqvist.

18 blir 19. Nu utvidgar Bodentravet sin Guldklubb med ett nytt spännande företag. Rutqvists Schakt och deras systerföretag Krossproduktion i Sverige AB kliver in som ny medlem. Deras bas utgår från Buddbyn, men verksamheten är till stor del i Malmfälten.
- I vår familj har vi ett stort travintresse, både för sporten och spelet. I min ungdom hade jag en gammal travhäst som ridhäst. Den köpte vi av Bodentravet, säger Maria Rutqvist.
Vad hette den?
- Pride Yankee.
Cirkeln sluts?
- Kan man kanske säga.
Välkomna in i Bodentravets Guldklubb!
- Tack så mycket. Det känns bra.

Guldklubben är företagen som sponsrar miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet. Men det är också ett affärsmässigt nätverk med dess företag.
- Jättekul att få in ett lokalt företag som Rutqvists Schakt, som spetsar till mixen av företag som vi har i Guldklubben. Vi har fler spännande grejer på gång i höst, men vi återkommer om det, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.


Fler nyheter

Tre segrar i Skellefteå!

27 september 2021
Skellefteå körde breddlopp i lördags och där blev det tre Bodentränade segrare! Maria Karlssons Catching Fire med Caroline Forsner i sulkyn svarade...

Succé för Bodenhästarna på Solvalla

25 september 2021
Först smällde Hanna Olofssons Henessi Walk till med en fin femteplats i Svenska Travkriterium. Och sen styrde Sandra Eriksson ut Swagger i...

Hemmasegrarna värmde i höstrusket!

24 september 2021
Det blev hemmasegrar i sju av åtta lopp när Bodentravet körde lunchtävlingar under fredagen.   Hedershästen Hesiod gör alltid sitt men segrarna har...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago