Hoppa till innehållet
13 augusti 2021

Nytt företag kliver in i Guldklubben

Bodentravet välkomnar familjeföretaget Rutqvists Schakt och systerföretaget Krossproduktion i Sverige AB in i Guldklubben. ”I vår familj har vi ett stort travintresse”, säger bolagets ordförande Maria Rutqvist.

18 blir 19. Nu utvidgar Bodentravet sin Guldklubb med ett nytt spännande företag. Rutqvists Schakt och deras systerföretag Krossproduktion i Sverige AB kliver in som ny medlem. Deras bas utgår från Buddbyn, men verksamheten är till stor del i Malmfälten.
- I vår familj har vi ett stort travintresse, både för sporten och spelet. I min ungdom hade jag en gammal travhäst som ridhäst. Den köpte vi av Bodentravet, säger Maria Rutqvist.
Vad hette den?
- Pride Yankee.
Cirkeln sluts?
- Kan man kanske säga.
Välkomna in i Bodentravets Guldklubb!
- Tack så mycket. Det känns bra.

Guldklubben är företagen som sponsrar miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet. Men det är också ett affärsmässigt nätverk med dess företag.
- Jättekul att få in ett lokalt företag som Rutqvists Schakt, som spetsar till mixen av företag som vi har i Guldklubben. Vi har fler spännande grejer på gång i höst, men vi återkommer om det, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago