Hoppa till innehållet
Nytt företag kliver in i Guldklubben
13 augusti 2021

Nytt företag kliver in i Guldklubben

Bodentravet välkomnar familjeföretaget Rutqvists Schakt och systerföretaget Krossproduktion i Sverige AB in i Guldklubben. ”I vår familj har vi ett stort travintresse”, säger bolagets ordförande Maria Rutqvist.

18 blir 19. Nu utvidgar Bodentravet sin Guldklubb med ett nytt spännande företag. Rutqvists Schakt och deras systerföretag Krossproduktion i Sverige AB kliver in som ny medlem. Deras bas utgår från Buddbyn, men verksamheten är till stor del i Malmfälten.
- I vår familj har vi ett stort travintresse, både för sporten och spelet. I min ungdom hade jag en gammal travhäst som ridhäst. Den köpte vi av Bodentravet, säger Maria Rutqvist.
Vad hette den?
- Pride Yankee.
Cirkeln sluts?
- Kan man kanske säga.
Välkomna in i Bodentravets Guldklubb!
- Tack så mycket. Det känns bra.

Guldklubben är företagen som sponsrar miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet. Men det är också ett affärsmässigt nätverk med dess företag.
- Jättekul att få in ett lokalt företag som Rutqvists Schakt, som spetsar till mixen av företag som vi har i Guldklubben. Vi har fler spännande grejer på gång i höst, men vi återkommer om det, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago