Hoppa till innehållet
13 augusti 2021

Nytt företag kliver in i Guldklubben

Bodentravet välkomnar familjeföretaget Rutqvists Schakt och systerföretaget Krossproduktion i Sverige AB in i Guldklubben. ”I vår familj har vi ett stort travintresse”, säger bolagets ordförande Maria Rutqvist.

18 blir 19. Nu utvidgar Bodentravet sin Guldklubb med ett nytt spännande företag. Rutqvists Schakt och deras systerföretag Krossproduktion i Sverige AB kliver in som ny medlem. Deras bas utgår från Buddbyn, men verksamheten är till stor del i Malmfälten.
- I vår familj har vi ett stort travintresse, både för sporten och spelet. I min ungdom hade jag en gammal travhäst som ridhäst. Den köpte vi av Bodentravet, säger Maria Rutqvist.
Vad hette den?
- Pride Yankee.
Cirkeln sluts?
- Kan man kanske säga.
Välkomna in i Bodentravets Guldklubb!
- Tack så mycket. Det känns bra.

Guldklubben är företagen som sponsrar miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet. Men det är också ett affärsmässigt nätverk med dess företag.
- Jättekul att få in ett lokalt företag som Rutqvists Schakt, som spetsar till mixen av företag som vi har i Guldklubben. Vi har fler spännande grejer på gång i höst, men vi återkommer om det, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.


Fler nyheter

Jeppekollen 9 augusti

8 augusti 2022
Här kommer V64-tips till Bodentravets tävlingar imorgon tisdag 9 augusti.   Travrestaurangen erbjuder buffé med helstekt entrecote och pommes. Fri entré och förta start är 18:20

Triss på Skellefteåtravet!

5 augusti 2022
Det blev tre segrar till Bodentravet när Skellefteå körde lunchtävlingar under torsdagen. Roger Nilsson slog till med en dubbelseger och Sandra Eriksson satte dit Irené Worrsjö-Johanssons Anthem. Roger Nilsson har haft ett fint år, speciellt på...

Program 9 augusti

3 augusti 2022
Nu kan ni ladda hem travprogrammet till våra tävlingar på tisdag 9 augusti. Boden är huvudbana och ATG erbjuder spel på bla V64. Läcker buffé i Travrestaurangen- Helstekt entrcoté med chimchurri, beasås och pommes! Första start: 18.20 Program 9...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago