Hoppa till innehållet
Sex segrar i Skellefteå!
2 augusti 2021

Sex segrar i Skellefteå!

Det blev hela sex segrar för Bodentränarna när Skellefteåtravet körde breddlopp under fredagskvällen. Maria Bodin visade storform på stallet och kunde åka hem med en dubbelseger i bagaget.

 

Pretty Boy Floyd och Kahlua Bishop var Maria Bodins segervapen under kvällen. Den förstnämnda spårade runt om i långloppet och Kahlua Bishop plockade ner samtliga tots en resa utvändigt om ledaren större delen av loppet.

Kvällen inleddes med spets-och-slut för Lars Marklund-tränade Lucias Dotter. Samma koncept använde sig Tomi Haapio av i loppet efter med Einstein Sisu.

Mats Rånlund kör inte så många lopp nuförtiden men visade att takterna sitter i när han svepte hela fältet och försvann till en överlägsen seger med sin Ellen DeGeneres. Första kusksegern sedan 2010.

Horness Tore var segerlös i sina 51 första starter men i debuten för Sandra Eriksson blev det seger direkt. Jenny Engfors körde ett perfekt lopp och kunde via ”stretchen” fixa segern kort före mål.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago