Hoppa till innehållet
2 augusti 2021

Sex segrar i Skellefteå!

Det blev hela sex segrar för Bodentränarna när Skellefteåtravet körde breddlopp under fredagskvällen. Maria Bodin visade storform på stallet och kunde åka hem med en dubbelseger i bagaget.

 

Pretty Boy Floyd och Kahlua Bishop var Maria Bodins segervapen under kvällen. Den förstnämnda spårade runt om i långloppet och Kahlua Bishop plockade ner samtliga tots en resa utvändigt om ledaren större delen av loppet.

Kvällen inleddes med spets-och-slut för Lars Marklund-tränade Lucias Dotter. Samma koncept använde sig Tomi Haapio av i loppet efter med Einstein Sisu.

Mats Rånlund kör inte så många lopp nuförtiden men visade att takterna sitter i när han svepte hela fältet och försvann till en överlägsen seger med sin Ellen DeGeneres. Första kusksegern sedan 2010.

Horness Tore var segerlös i sina 51 första starter men i debuten för Sandra Eriksson blev det seger direkt. Jenny Engfors körde ett perfekt lopp och kunde via ”stretchen” fixa segern kort före mål.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago