Hoppa till innehållet
Fyra hemmasegrar! - Första för Moa!
9 juli 2021

Fyra hemmasegrar! - Första för Moa!

Det blev fyra hemmasegrar när Bodentravet tävlade under torsdagen. Moa Fredriksson slog till med karriärens första seger när hon dundrade runt fältet med Super Organic.

 Det har varit nära några gånger, men nu blev det full pott för den 17-åriga talangen från Vittjärv. Moa Fredriksson fick upp en ryslig fart bakom farmor Gunnel Fredrikssons Super Organic när hon kastade loss på sista långsidan och svepte till ledningen i ingången till slutsvängen. Ryckte åt sig några längders ledning och sedan fick konkurrenterna jaga utan framgång.

- Det var överraskande men väldigt skönt. Jag hade inte direkt några förväntningar på hästen men idag var han väldigt bra, kommenterade Fredriksson efter segern.

Stall Hanna Olofsson har höft höga förhoppningar på Victoriasbelfaveur (e.Ready Cash – u. Victoria Sisu) men inledningen  har präglats av galopper. Nu var treåringen säker som ett lås för Jenny Engfors som inte lämnade något åt slumpen utan valde ett offensivt upplägg på loppet och kunde sedan gå undan till en överlägsen seger. Oakskval till hösten är årets stor målsättning.

Sandra Eriksson gick upp i toppen av kuskligan med en dubbelseger. Med egentränade Mindyourvoice W.F. kunde Sandraköra sig till ledningen efter ett halvvarv. Blev sedan ordentligt uppvaktad upploppet ner men den fint stammade fyraåringen visade upp ett mycket bra löphuvud och sträckte ärligt på sig sista biten! Sandra tog även en kuskseger med Jerker Njurmans treåriga kallblod Wik Viktoria.

Joseph Taavela Ruocco och Tilda Wahlberg avslutade tävlingsdagen med Red Jamie som tog en säker seger efter ledning från start till mål Efter ett lugnt första varv blev det sedan en snabbare avslutning och spel mot ett mål upploppet ner.

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Hänt i helgen!

19 oktober 2021
Hannas treåring glänste i Skellefteå, Sandra & Hanna champions och flera starka insatser i STL. Vi är skyldiga er en liten summering från...

Program 21 oktober

15 oktober 2021
Nu kan ni ladda ner banprogrammet till tävlingarna på torsdag 21 oktober när vi kör lunchtrav med start 12:20. Kanonmat i Travrestaurangen och hela...

Fem hemmasegrar i höstsolen!

10 oktober 2021
Det blev fem segrar för hemmalaget vid lördagens breddloppstävlingar som avgjordes i ett sagolikt höstväder!   Tomas Worrsjö-tränade Yoshi Ness...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago