Hoppa till innehållet
Bodenhästar till start Elitloppshelgen!
28 maj 2021

Bodenhästar till start Elitloppshelgen!

Alla drömmer om att någon gång få ha en starthäst under Elitloppshelgen! För några slår den drömmen in. Vi vill passa på att önska ett stort, stort lycka till, till de Bodentränade hästarna som vi får se på Solvalla under helgen.

Elitloppet en gång om året!!

Under fredagen startar Stall Salmela trion Moon Zappa samt Idomenio Sisu och Savoy Brown. På lördag är det STL finaler med Hanna olofssons duo Ava, som går ut i finalen av Diamantstoet och Kaelan F Boko i Klass II-finalen. I Silverfinalen får vi se Stall Salmelas Kaptah och i Bronsfinalen Gunnar Bertilssons Rally Funny.

På Elitloppssöndagen har Stall Salmela två hästar ut. Redan i lopp 1 som är treåringseliten för ston får vi se Backwood’s Boogie och senare under dagen ger sig Hector Sisu ut i fyraåringseliten.

Kör så det ryker!

Hector Sisu

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago