Hoppa till innehållet
Bodenhästar till start Elitloppshelgen!
28 maj 2021

Bodenhästar till start Elitloppshelgen!

Alla drömmer om att någon gång få ha en starthäst under Elitloppshelgen! För några slår den drömmen in. Vi vill passa på att önska ett stort, stort lycka till, till de Bodentränade hästarna som vi får se på Solvalla under helgen.

Elitloppet en gång om året!!

Under fredagen startar Stall Salmela trion Moon Zappa samt Idomenio Sisu och Savoy Brown. På lördag är det STL finaler med Hanna olofssons duo Ava, som går ut i finalen av Diamantstoet och Kaelan F Boko i Klass II-finalen. I Silverfinalen får vi se Stall Salmelas Kaptah och i Bronsfinalen Gunnar Bertilssons Rally Funny.

På Elitloppssöndagen har Stall Salmela två hästar ut. Redan i lopp 1 som är treåringseliten för ston får vi se Backwood’s Boogie och senare under dagen ger sig Hector Sisu ut i fyraåringseliten.

Kör så det ryker!

Hector Sisu

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 19 juni

18 juni 2021
Jeppe går igenom Bodentravets V75-omgång. Första start är 17:35. V75 börjar i lopp 6 (19:30)  

Travbilagan!

16 juni 2021
Nu är den här! Årets Travbilaga med massor av matnyttigt inför Midnattstravet till helgen. Reportage, tips och analyser med mera. Allt du behöver...

Program Midnattstravet

14 juni 2021
Här har ni programmet till årets stora travhändelse på Bodentravet. Midnattstravet med V75 och Norrbottens Stora Pris. Lördag 19 juni! Första start...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago