Hoppa till innehållet
Fyrtal i segrar på Skellefteåtravet!
23 maj 2021

Fyrtal i segrar på Skellefteåtravet!

Det blev fyra tränarsegrar till Boden när Skellefteåtravet tävlade under lördagskvällen. Kuskesset Sandra Eriksson slog till med en trippelseger!

Det bjöds på blöta och tunga förutsättningar på Skellefteåtravet. En som imponerade stort i leran var Sanda Erikssons egentränade Don Draper (bilden) som krossade allt trots en resa utvändigt om ledaren och bara gled ifrån sina konkurrenter upploppet ner.  Eriksson hade en bra kväll och vann även med Lars Marklunds Nygaards Solan. Femåringen tog nu sin andra seger för året och gav ett rejält intryck när konkurrenterna maldes ner sista biten. Eriksson vann dessutom kvällens första lopp med Gittans Angel tränad av Östersund Oscar Berglund.

Gunnar Bertilsson blev en vinnare för andra lördagen i rad när hans O.K.Nalan och Ove A Lindqvist bara var bäst från positionen utvändigt om ledaren. Den välvuxna herren var helt enkelt huvudet högre än konkurrenterna och tog en enkel seger med gott om kräm kvar i linorna.

Frida Sandberg har haft en häftig vecka! I söndags kom karriärens första seger i monté och följde nu upp med sitt livs första sulkyseger! I Wången Cup-loppet för ungdomar fick Frida chansen bakom Gunnel Fredriksons Icegirl LA och disponerade hästens krafter på ett föredömligt sätt. Med ett halvvarv från mål såg ekipaget inte segeraktuella ut alls men då krafterna senare började tryta för konkurrenterna hade Sandberg krutet tort bakom Icegirl LA som spurtade till enkel seger via open-stretch!


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago