Hoppa till innehållet
Triss i hemmasegrar!
2 april 2021

Triss i hemmasegrar!

Det blev triss i hemmasegrar när Bodentravet körde lunchtrav på skärtorsdag!
Triss även för finska tränaren Ida Lantto och det var damernas dag på då samtliga lopp under dagen vanns av kvinnliga tränare!

 

Sandra Eriksson har höga förhoppningar på sin Swagger och av årsdebuten på hemmaplan lämnade inget övrigt att önska. Femåringen var snabb ur volten och tog hand om ledningen kort efter start. Efter en relativt lugn inledning gasade Sandra på ordentligt på sista långsidan och Swagger kunde sedan lämna sina konkurrenter på behörigt avstånd upploppet ner på tiden 1.14,3 1640/v

Fyraåriga Chocliq Bishop tog karriärens första seger. Maria Bodin äger och har fött upp hästen tillsammans med Tord Eriksson och körde ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Kunde sitta och gotta sig till mitt på upploppet och sedan visade Chocliq Bishop fin uppfattning och krigade sig till segern sista biten in mot mål.

Dagen avslutades med en riktig påsksmäll när Jenny Engfors var först i mål med slitvargen Tommaso America som svarade för en rejäl slutforcering sista halvvarvet och tog en klar seger. Hästens första sulkyseger sedan 2015!

Finska tränaren Ida M Lantto hade en riktig topp dag med tre tränarsegrar! Jaakko Alamäki serverade Ariston ett fint lopp i vinnarhålet och kunde spurta till enkel seger. Dessutom Lantto-segrar i form av Nehimiah) och Carmela Frontline (J Östman x 2).

Dessutom segrar för färgstarka treåringen Skräcken och en stabil favoritseger för Everest Sisu (Jessika Sidbäck/Elisabeth Lundholm).

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 23 april

22 april 2021
Jeppekollen med tips till tävlingarna imorgon fredag 23 april med första start 17:45. Ni följer tävlingarna via atg.se  

Träningslopp för 2-åringar på Vitsandstravet

22 april 2021
I väntan på att vi, förhoppningsvis, kan dra igång den ordinarie 2-årsserien senare i sommar så är ni hjärtligt välkomna till Vitsands travbana för...

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

20 april 2021
Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet. I kvalen till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago