Hoppa till innehållet
2 april 2021

Triss i hemmasegrar!

Det blev triss i hemmasegrar när Bodentravet körde lunchtrav på skärtorsdag!
Triss även för finska tränaren Ida Lantto och det var damernas dag på då samtliga lopp under dagen vanns av kvinnliga tränare!

 

Sandra Eriksson har höga förhoppningar på sin Swagger och av årsdebuten på hemmaplan lämnade inget övrigt att önska. Femåringen var snabb ur volten och tog hand om ledningen kort efter start. Efter en relativt lugn inledning gasade Sandra på ordentligt på sista långsidan och Swagger kunde sedan lämna sina konkurrenter på behörigt avstånd upploppet ner på tiden 1.14,3 1640/v

Fyraåriga Chocliq Bishop tog karriärens första seger. Maria Bodin äger och har fött upp hästen tillsammans med Tord Eriksson och körde ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Kunde sitta och gotta sig till mitt på upploppet och sedan visade Chocliq Bishop fin uppfattning och krigade sig till segern sista biten in mot mål.

Dagen avslutades med en riktig påsksmäll när Jenny Engfors var först i mål med slitvargen Tommaso America som svarade för en rejäl slutforcering sista halvvarvet och tog en klar seger. Hästens första sulkyseger sedan 2015!

Finska tränaren Ida M Lantto hade en riktig topp dag med tre tränarsegrar! Jaakko Alamäki serverade Ariston ett fint lopp i vinnarhålet och kunde spurta till enkel seger. Dessutom Lantto-segrar i form av Nehimiah) och Carmela Frontline (J Östman x 2).

Dessutom segrar för färgstarka treåringen Skräcken och en stabil favoritseger för Everest Sisu (Jessika Sidbäck/Elisabeth Lundholm).

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago