Hoppa till innehållet
Imponerande årsdebut med mera!
8 mars 2021

Imponerande årsdebut med mera!

Lisa Mannbergs ögonsten Leave Your Sox On hade ett kanonår 2020. I går var det dags för årsdebut när Umåker körde GS75-tävlingar och femåringen visade att han kommer få ett minst lika fint 2021!

Spår 12 på kortdistans brukar inte vara någon enkel uppgift. Dessutom i årsdebuten.
Trots detta kunde den Petri Salmela-tränade femåringen slugga sig till seger efter en mäktig långspurt med Mika Forss i vagnen. Leve Your Sox On hamnade i fjärdepar utvändigt om började avancera mitt på sista långsidan. Men det blev en del trafikproblem samtidigt som tempot skärptes kraftigt i samma veva och i mitten av slutsvängen såg det ut att bli för lång fram till täten. Trixton-sonen ville dock annorlunda och plockade fram en sylvass avslutning samt i kombination med en förstklassig löpskalle och han förbi dem precis innan mållinjen.

Katariina Palomäki gästade Laivakangas travbana strax utanför Torneå som hade årspremiär och tog en överlägsen seger i monté med sin Eloy D’Avignere. Det var fuxens andra raka seger och den starka fransosen såg ut att trivas ypperligt under sadeln. Jorma Särkiniva fick med sig en kuskseger med Lord Of Tooma.

Stall Salmela kunde räkna in ytterligare en seger till stallet när Moon Zappa slog till tillsammans med Ulf Ohlsson på Solvallas lunchtävlingar i fredags. Stoet efter Conny Nobell har nu passerat halvmiljon i intjänade pengar och på lördag vänta STL på Axevalla.

 

 


Fler nyheter

Program 21 oktober

15 oktober 2021
Nu kan ni ladda ner banprogrammet till tävlingarna på torsdag 21 oktober när vi kör lunchtrav med start 12:20. Kanonmat i Travrestaurangen och hela...

Fem hemmasegrar i höstsolen!

10 oktober 2021
Det blev fem segrar för hemmalaget vid lördagens breddloppstävlingar som avgjordes i ett sagolikt höstväder!   Tomas Worrsjö-tränade Yoshi Ness...

Jeppekollen 9 oktober

9 oktober 2021

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago