Hoppa till innehållet
Roger siktar högt – Mot Solvalla!
5 februari 2021

Roger siktar högt – Mot Solvalla!

Bodentränaren Roger Nilsson gör resan ner till Solvallas STL-finaler med tre högintressanta hästar.

I finalen av Diamantstoet dyker Mellby Guava upp från spår 5 på 20 meters tillägg. Mellby Guava hade ett riktigt fint 2020 med nästan 400.000 intjänat och visade gång på gång att hon duger i tuffa sammanhang.

I klass II-finalen startar Merrimac SG som kvalde in genom en tredjeplats på Bergsåker. Bold Eagle-sonen startar från spår 10 bakom bilen. Med på transporten är även Fox Star, 2020 års vinnare av Bodentravets Treåringspris. Fox Star får ett riktigt elddop i Margaretas Tidiga unghästserie som lockar med hela 300.000 kronor till vinnaren och har samlat ett välmeriterat gäng hästar till start.

I finalen av Bronsdivisionen får vi se Petri Salmela-tränade Kaptah vara med och göra upp, tyvärr från ett dåligt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. 

Katariina Palomäki gör resan åt andra hållet och har med sig Arraw Hoss, Eloy d'Avignere och Young Lavec till Uleåborgs V75-race.


Fler nyheter

Jeppekollen 19 juni

18 juni 2021
Jeppe går igenom Bodentravets V75-omgång. Första start är 17:35. V75 börjar i lopp 6 (19:30)  

Travbilagan!

16 juni 2021
Nu är den här! Årets Travbilaga med massor av matnyttigt inför Midnattstravet till helgen. Reportage, tips och analyser med mera. Allt du behöver...

Program Midnattstravet

14 juni 2021
Här har ni programmet till årets stora travhändelse på Bodentravet. Midnattstravet med V75 och Norrbottens Stora Pris. Lördag 19 juni! Första start...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago