Hoppa till innehållet
Roger siktar högt – Mot Solvalla!
5 februari 2021

Roger siktar högt – Mot Solvalla!

Bodentränaren Roger Nilsson gör resan ner till Solvallas STL-finaler med tre högintressanta hästar.

I finalen av Diamantstoet dyker Mellby Guava upp från spår 5 på 20 meters tillägg. Mellby Guava hade ett riktigt fint 2020 med nästan 400.000 intjänat och visade gång på gång att hon duger i tuffa sammanhang.

I klass II-finalen startar Merrimac SG som kvalde in genom en tredjeplats på Bergsåker. Bold Eagle-sonen startar från spår 10 bakom bilen. Med på transporten är även Fox Star, 2020 års vinnare av Bodentravets Treåringspris. Fox Star får ett riktigt elddop i Margaretas Tidiga unghästserie som lockar med hela 300.000 kronor till vinnaren och har samlat ett välmeriterat gäng hästar till start.

I finalen av Bronsdivisionen får vi se Petri Salmela-tränade Kaptah vara med och göra upp, tyvärr från ett dåligt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. 

Katariina Palomäki gör resan åt andra hållet och har med sig Arraw Hoss, Eloy d'Avignere och Young Lavec till Uleåborgs V75-race.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago