Hoppa till innehållet
Roger Nilsson slog till med stalldubbel i STL!
25 december 2020

Roger Nilsson slog till med stalldubbel i STL!

Svenska Travligan (STL) avgjordes på Umåker och det blev, precis som de senaste åren, fina framgångar för Bodentravets hästar. Roger Nilsson hade en kanondag och tog en stalldubbel i V75-inledningen.

Roger Nilsson hade hittat en mycket passande uppgift till stallets Mellby Guava och nyförvärvet Nikita Sunrise. Duon var imponerade stort och var helt överlägsna konkurrenterna. Magnus A Djuse bakom Mellby Guava hittade till ledningen efter 500 meter och fick dryga varvet från mål sällskap på utsidan av stallkamraten Nikita Sunrise och Ulf Ohlsson. Halvvarvet från mål lämnade duon resten av fältet och Mellby Guava var den starkare av de två den här gången och gick undan till säker seger före Nikita Sunrise.

Hanna Olofsson inledde tävlingarna genom att vinna med BWT Daenerys som ledde från start till mål och gick undan i ohotad stil upploppet ner. Följde sedan upp med att vara trea med Kaelan F Boko, och tvåa med Gladys Knight innan V75-spelet drog igång.  Hanna var också tvåa i V75-3 med Stefan Dellbros Wild Donnan, och fick tyvärr se en framskjuten placering gå upp i rök med Gun De Chanlecy i V75-2, som galopperade dubbelt.

Tilda Wahlberg körde ett fint lopp i ungdomsloppet med sin Gaius F och fick med sig en tredjeplats hem.

 

Foto: TR Media


Fler nyheter

Jeppekollen 23 april

22 april 2021
Jeppekollen med tips till tävlingarna imorgon fredag 23 april med första start 17:45. Ni följer tävlingarna via atg.se  

Träningslopp för 2-åringar på Vitsandstravet

22 april 2021
I väntan på att vi, förhoppningsvis, kan dra igång den ordinarie 2-årsserien senare i sommar så är ni hjärtligt välkomna till Vitsands travbana för...

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

20 april 2021
Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet. I kvalen till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago