Hoppa till innehållet
Hector Sisu i Breeders Crown-final!
26 oktober 2020

Hector Sisu i Breeders Crown-final!

Petri Salmelas talang Hector Sisu är klar för final i Breeders Crown för treåringar efter att ha slutat trea i sin semifinal tillsammans med Erik Adielsson.

Erik Adielsson hittade en fin position från bakspåret och placerade Hector Sisu som tredjehäst i andraspår, som blev fjärdeytter med 1200 meter till mål. På sista långsidan fick Hecor Sisu dra tåget i tredjespår och mitt i slutsvängen valde Erik Adielsson att gå ner i andraspår och ta rygg på favoriten Brambling. Det höll dock på att bli en fälla då Kriterievinnare inte hade sin bästa dag men kort före mål hittade Adielsson åter fritt spelrum och Hector Sisu sköt till fint till en säker finalplats bakom Bandido Gar och Manny Muscle.

Finalen avgörs på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna nästa söndag och har hela 800.000 kronor i förstapris. Hector Sisu startar från spår 9 bakom startbilen över distansen 2140 meter.


Fler nyheter

Jeppekollen 19 juni

18 juni 2021
Jeppe går igenom Bodentravets V75-omgång. Första start är 17:35. V75 börjar i lopp 6 (19:30)  

Travbilagan!

16 juni 2021
Nu är den här! Årets Travbilaga med massor av matnyttigt inför Midnattstravet till helgen. Reportage, tips och analyser med mera. Allt du behöver...

Program Midnattstravet

14 juni 2021
Här har ni programmet till årets stora travhändelse på Bodentravet. Midnattstravet med V75 och Norrbottens Stora Pris. Lördag 19 juni! Första start...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago