Hoppa till innehållet
Hector Sisu i Breeders Crown-final!
26 oktober 2020

Hector Sisu i Breeders Crown-final!

Petri Salmelas talang Hector Sisu är klar för final i Breeders Crown för treåringar efter att ha slutat trea i sin semifinal tillsammans med Erik Adielsson.

Erik Adielsson hittade en fin position från bakspåret och placerade Hector Sisu som tredjehäst i andraspår, som blev fjärdeytter med 1200 meter till mål. På sista långsidan fick Hecor Sisu dra tåget i tredjespår och mitt i slutsvängen valde Erik Adielsson att gå ner i andraspår och ta rygg på favoriten Brambling. Det höll dock på att bli en fälla då Kriterievinnare inte hade sin bästa dag men kort före mål hittade Adielsson åter fritt spelrum och Hector Sisu sköt till fint till en säker finalplats bakom Bandido Gar och Manny Muscle.

Finalen avgörs på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna nästa söndag och har hela 800.000 kronor i förstapris. Hector Sisu startar från spår 9 bakom startbilen över distansen 2140 meter.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago