Hoppa till innehållet
15 juni 2020

Midnattstravet 2020

Fantastisk travsport, underbart väder men tyvärr utan publik. Midnattstravet 2020 blev en fin men annorlunda upplevelse.

Förutsättningarna kunde inte bli bättre. En bana i toppskick och en gassande sol när Svenska Travligan kom på besök till Bodentravet.  Norrbottens Stora Pris gick den här gången till Antonio Tabac, tränad av Jörgen Westholm och körd av Mika Forss före en tapper Makethemark som fick göra grovjobbet som förstahäst i andraspår.  Antonio Tabac tog tidigt hand om ledningen och vann på 1.11,0/2140a

Örjan Kihlström och Björn Goop hade en fin kväll på jobbet med varsin V75-dubbel. Örjan vann med Deep Pockets tränad av Svante Båth och Thule Jonssons Jagger Boko.  Goops segervapen var Karamell Hill och Gigant Shadow.

Toppkuskarna tog hand om de mesta. Jorma Kontio inledde V75-spelet med att ta en förkrossande seger bakom Timo Nurmos-tränade Vaduz Wise As före en tapper Dwight Sisu (Petri Salmela) som tog hand om andra platsen. Katten bland hermelinerna var Hasse Berg som segrade i Kallblodsloppet genom att spåra runt om med Rubus.

Innan V75-spelt drog igång fick vi se en hemmaseger genom Salmela-tränade treåringen Ladybug Lara som stred som en tiger från ledningen för Mika Forss.

Roberth Bergh tog en dubbelseger med fyraåringsfenomenet Hail Mary samt Van Gogh Z.S. Montéloppet Nils Bergmans Minne såg en imponerade segrare i Vivier De Loison riden av Jonatan Carré som kom i mål på fina 1.11,4.

Svante Båth-tränade kallblodet Gorm tog sin andra raka seger på Bodentravet. Ulf Ohlsson hittade fritt spelrum in på upploppet och tog sig knappt men säkert förbi ledaren kort före mål.

Bodentravet vill tacka alla aktiva samt personal för en fin tävlingsdag. Stort tack även till våra samarbetspartners som är med och stöttar oss i dessa märkliga tider. Nästa år hoppas vi att ha lika tur med vädret och att virusläget ser annorlunda ut. Vi kommer tillbaka starkare än någonsin!

 

 

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago