Hoppa till innehållet
21 april 2020

Fyrtal i segrar för Salmela och Ohlsson!

Hemmatränaren Petri Salmela hade en kanondag när Bodentravet körde lunchtävlingar och tog fyra segrar. Tre av dem kördes av Ulf Ohlsson som dessutom tog ytterligare en seger. Jonny Länsimäki som nyligen startat filial på Bodentrvet fick även han besöka vinnarcirkeln.

 

Firma Salmela /Ohlsson rivstartade dagen genom att vinna de två första loppen. Yankee Blue har inlett sin Bodenkarriär ytterst lovande med två raka segrar och har inte varit i närheten av förlust.
Ohlsson körde sig till ledningen in i den första svängen och sedan var det spel mot ett mål för Yankee Blue som kunde lämna sina konkurrenter på behörigt avstånd in på upploppet.

Treåriga löftet Thank The Maker är obesegrad efter två starter och sättet han vinner på skvallrar om mycket hög kapacitet. Treåringen visade också mogna takter då han klarade en grov störning in i den första svängen och sedan modigt krigade ner konkreterna trots en tuff resa i ”döden”.

Stall Salmelas tredje seger för dagen kom sedan med Rhapsody Ås där Antero Heinonen fick en perfekt start från tillägg och hittade ett bra slagläge tredjepar utvändigt. Letade sig succesivt framåt via tredjespår runt slutsvängen för att sedan lätt speeda ner sina konkurrenter sista biten.

I treåringsloppet var det åter dags för firma Salmela/Ohlsson. Den här gången hette segervapnet Lara Luca som gjorde debut i regi Salmela. Körande Ulf Ohlsson tog en ”lugn dödens” och åkte sedan ifrån motståndet på lätta hovar in på upploppet. Ohlsson behöver nog inte ångra de 100 mil enkel väg han åkt i bil från Stockholm för att köra lunchtävlingar på Bodentravet…

Frånvaron av travsport I Finland har fått Jonny Länsimäki att öppna filial på Bodentravet. Han presenterade sig direkt genom att vinna med To the Action som fick svar om ledningen men ändå kunde kliva förbi sista biten före en tapper Abraxas på fina segertiden 1.15,1. Länsimäki håller till på Bodentravets stallbacke och har med sig åtta starthästar.

 

Bild: Thank The Maker - Ulf Ohlsson

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago