Hoppa till innehållet
7 av 8 till Hemmalaget
26 mars 2020

7 av 8 till Hemmalaget

Bodentränarna tog inga fångar och segrade i sju av kvällens 8 lopp!
Stall Salmela var ”värst” med en trippelseger under kvällen.

Firma Petri Salmela / Mika Forss inledde tävlingskvällen urstark med att vinna de två första loppen. I treåringsloppet fick vi se en riktig råtallang i Thank The Maker som trots en hård öppning var fullständigt överlägsen och ser ut att gå en mycket ljus framtid till mötes.

I loppet efter glänste nyförvärvet Yankee Blue genom att enkelt sticka undan sista biten och trots en resa utvändigt om ledaren såg det ut att finnas krafter sparade.

Tredje segern för kvällen togs i långloppet över 3 varv. B.W.L: Ruthless fick ett stillsamt lopp i kön men via en virvlande avslutning lyckades han fånga in en bortflyende Wasa Thunder kort före mål.

Hanna Olofsson blev dubbelsegrarinna under kvällen. Gorgeous L.A. har verkligen hittat stilen och tog nu tredje raka segern. Fuxan visade explosivitet bakom startbilen och flög till ledningen trots startsnabba konkurrenter på insidan. Runt slutsvängen bevakade Olofsson fältet och stack enkelt undan in på upploppet till klar seger före en fint spurtande Kink Adviser.

Kvällens andra seger kom bakom kapabla men osäkra Gallak Beji som trots lustempo i loppet kunde avgöra med en riktig slutrökare. Fyraåringen visade upp enorma fartresurser och går en ljus framtid tillmötes om han sköter sig.

Annlena Lindkvist stod för kvällens överraskning i kallblodsloppet med Hamjakken. Annlena hittade påpassligt ut i slagläge på sista långsidan och Hamjakken hade bäst fart upploppet ner till klar seger.

V5-avslutningen var kvällens sportsliga godbit och där visade Jaakko Alamäkis Ready Caschare Bottnas Easy Cash att han var tillbaka i gott slag. Alamäki körde offensivt och kunde ta över ledningen på första långsidan. Sedan grillade han sina konkurrenter i jämt 14-tempo och sista biten var det ingen av som förmådde gå i närkamp.

Loppen från kvällens tävlingar hitta ni som vanligt på Bodentravets Youtubekanal


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago