Hoppa till innehållet
8 mars 2020

Roger Nilsson slog till på GS75.

Umåker arrangerade GS75-tävlingar under söndagen och Roger Nilssons Queen of Knighs slog till med sin andra raka seger.

Regn och plusgrader hade gjort banan smetig men det var inget som bekymrade Nilssons grålla som kunde ta över ledningen ur den första svängen och fick vara på i trakterna av 1.20.

På sista långsidan skruvade Nilsson upp tempot och runt slutsvängen gick det undan så övriga konkurrenter hade problem att haka på och Queen of Knight kunde glida undan till enkelseger med tillsyns gott om krafter kvar.

I övrigt noterar vi en andraplats för Gunnel Fredrikssons So Chic och en tredjeplats för Hanna Olofssons Master Sånna i den avslutande avdelningen.

Vi kan också raapporeta om en stor hästägarframgång då Roland och Madelene Wiksténs Angle Of attack vann lopp i Frankrike på Cagnes-Sur-Mer med Dominik Locqueneux i sulkyn. Förstpriset var på knappt 20.000e och det är Robert Bergh som tränar.

 

 


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago