Hoppa till innehållet
Hemmalaget tog för sig!
27 februari 2020

Hemmalaget tog för sig!

Det blev en fin kväll för hemmahästarna när Bodentravet körde kvällstävlingar med V64-spel. Fyra av sex lopp på kupongen gick till hemmalaget och utanför blev det ytterligare en seger.

 

Roger Nilsson tog en efterlängtad seger med “grållan” Queen of Knights som ställt till det för sig själv med galopper på slutet. Den här gången skötte hon sig utmärkt och Roger hittade andra par utvändigt efter en bit. Halvvarvet från mål körde han sig till ledningen och in på upploppet släppte Queen Of Knight ingen över bron.

Spets och slut blev det sedan för Grimaldi kört av Magnus A Djuse. Fick i ett tidigt skede favoriten Sagredo Hanover snett på utsidan men Djuse hade ingen avsikt att släppa ifrån sig någon ledning och hade täckning för det. Det Grimaldi må sakna i teknik kompenserar han med vilja och segern blev enkel för sjuåringen. Gunnel Fredriksson tränar Grimaldi.

Ikon Zon skrällde nyligen på hemmaplan och nu var det dags igen. Segerreceptet nu som då var ledning från start till mål och Ikon Zon har verkligen hittat nya växlar i vinter när han nu återigen imponerad. Kenneth Larsson ska hyllas för tränarjobbet och Per Gustafsson satt som vanligt i sulkyn.

Rally Funny hade inte startat sedan i september men tränaren Gunnar Bertilsson hade satt det kapabla stoet i fin författning och körande Rikard N Skoglund kunde utan att bruka hästens resurser köra sig till ledningen efter 700 meter. Rally Funny drog sedan i några längders ledning och var helt ohotad sista biten.

Jens Nilsson avslutade sedan kvällen med en enkel seger med hans nyförvärv Troublemaker Face som pulvriserade motståndet med en stark långspurt från sitt risiga utgångsläge. In på upploppet bad Nilsson om det lilla extra och Troblemaker Face seglade ifrån till enkel seger.

 

Arkivbild: Ikon Zon - Foto: Carina Olofsson  


Fler nyheter

Fyra hemmasegrar!

23 november 2020
Vi fick se fyra hemmasegrar när Bodentravet körde söndagstävlingar med fina prispengar. Lennox Laday skrällde på nytt, Björlifant tog första...

Jeppekollen 22 november

20 november 2020
Tips till Bodentravets tävlingar på söndag 22 november med bland annat Grand Slam 75 på programmet. Vi kör 12 lopp och första start är 13:45!  

Makethemark tillbaka i hetluften!

18 november 2020
Makethemark har tillhört kulltoppen under alla sina år och sprungit in knappt 11,5 miljoner krono. Nu gör sjuåringen comeback efter vila.– Det ska...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago