Hoppa till innehållet
Hemmalaget tog för sig!
27 februari 2020

Hemmalaget tog för sig!

Det blev en fin kväll för hemmahästarna när Bodentravet körde kvällstävlingar med V64-spel. Fyra av sex lopp på kupongen gick till hemmalaget och utanför blev det ytterligare en seger.

 

Roger Nilsson tog en efterlängtad seger med “grållan” Queen of Knights som ställt till det för sig själv med galopper på slutet. Den här gången skötte hon sig utmärkt och Roger hittade andra par utvändigt efter en bit. Halvvarvet från mål körde han sig till ledningen och in på upploppet släppte Queen Of Knight ingen över bron.

Spets och slut blev det sedan för Grimaldi kört av Magnus A Djuse. Fick i ett tidigt skede favoriten Sagredo Hanover snett på utsidan men Djuse hade ingen avsikt att släppa ifrån sig någon ledning och hade täckning för det. Det Grimaldi må sakna i teknik kompenserar han med vilja och segern blev enkel för sjuåringen. Gunnel Fredriksson tränar Grimaldi.

Ikon Zon skrällde nyligen på hemmaplan och nu var det dags igen. Segerreceptet nu som då var ledning från start till mål och Ikon Zon har verkligen hittat nya växlar i vinter när han nu återigen imponerad. Kenneth Larsson ska hyllas för tränarjobbet och Per Gustafsson satt som vanligt i sulkyn.

Rally Funny hade inte startat sedan i september men tränaren Gunnar Bertilsson hade satt det kapabla stoet i fin författning och körande Rikard N Skoglund kunde utan att bruka hästens resurser köra sig till ledningen efter 700 meter. Rally Funny drog sedan i några längders ledning och var helt ohotad sista biten.

Jens Nilsson avslutade sedan kvällen med en enkel seger med hans nyförvärv Troublemaker Face som pulvriserade motståndet med en stark långspurt från sitt risiga utgångsläge. In på upploppet bad Nilsson om det lilla extra och Troblemaker Face seglade ifrån till enkel seger.

 

Arkivbild: Ikon Zon - Foto: Carina Olofsson  


Fler nyheter

Amparage Hanover imponerade på Umåker

6 april 2020
Petri Salmela har ett löfte i Amparage Hanover (e. Andover Hall) som under tävlingarna på Umåker igår tog sin tredje seger i karriären. Ja, det...

Sex av nio till hemmalaget

4 april 2020
Bodentravet körde breddloppstävlingar under lördagen. Vi fick se sex segrar för hemmalaget och Tilda Wahlberg ta sin första tränarseger i...

Hector överlägsen på Bergsåker

2 april 2020
Treåriga Hector Sisu (e. Zola Boko) visade att han övervintrat väl och segrde i årsdebuten på Bergsåker på ett imponerande sätt. Petri Salmela...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago