Hoppa till innehållet
11 oktober 2019

Trevlig lunch för hemmalaget!

Det blev fina framgångar för hemmatränarna när Bodentravet körde lunchtrav under torsdagen och vi fick se hemmaseger i 7 av 10 lopp. Gunnel Fredriksson,  Hanna Olofsson och Sandra Eriksson tog varsin dubbelseger.

Hanna Olofsson har hämtat energi och inspiration borta i Lexington och tryckte gasen i botten med treåriga talangen Gun De Chanlecy i det första loppet. Tog över ledningen in i den fösta svängen och gled sedan undan till enkel seger mot äldre konkurrenter. Olofsson avlutade även tävlingsdagen genom att vinna med sin egen uppfödda Barbed Wire Bronco som spurtade vasst efter en resa i kön.

Även Gunnel Fredriksson noterades för en dubbelseger. Grimaldi hade inte startat på nästan ett år men var bara bäst efter en resa utvändigt om ledaren så blev segern enkel till slut.  Fredriksson tog även hem dagens treåringslopp med 50.000 kronor i första pris. Super Organic körde till ledningen från start och försvarade sig sedan med näbbar och klor mot närgångna konkurrenter sista biten.

Dubbelseger även till Sandra Eriksson som vann med pappa Lars Åke Erikssons Antonio America. Med två varv till mål tog Antonio America över ledningen men Sandra valde kort senare att lämna över taktpinnen till Roger Nilsson och Silent Hill. Mitt i slutsvängen kom luckan som på beställning och segergreppet kunde kopplas i god tid före mål.

Sandra andra dagsseger kom med Russjkat som far och dotter Lundqvist, Kalle och Gunilla  har fött, äger och tränar. Russjkat fick nu ta karriärens första seger i sin tredje start och trots en resa utvändigt om ledaren var fyraåringen bara bäst.

I tvååringsloppet blev det dubbelseger till Stall Salmela. Ulf Ohlsson laddade från start med Amperage Hanover och kunde ta hand om ledningen med favoriten Hattusa på utsidan. In på upploppet gled Andover Hall-sonen enkelt undan medan stallkamraten Ladybug Lara spurtade in till andraplatsen.


Fler nyheter

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago