Hoppa till innehållet
5 augusti 2019

Framgångsrik helg för Bodentravet

Fem segrar i Skellefteå, SM-silver till Hanna och segrar i Norge! Det var en framgångsrik och intensiv travhelg för Bodentravets aktiva.

 

Skellefteåtravet körde breddlopp under fredagskvällen och där blev det stora framgångar för de Bodentränade hästarna. Lisa och Tilda Wahlberg tog en bejublad dubbelseger genom Mister Burman och Hippokrates F som båda hade Magnus A Djuse i vagnen. Maria Bodin blev även hon dubbel segrarinna genom att vinna montéloppet med Hanna Olofsson-tränade Valley Streamline och senare satt hon själv i sulkyn bakom sin egentränade Mediaslittletoxic som vann efter en mäktig långspurt.
Seger också för Antero Heinonen som ledde från start till mål med Stall Salmelas Dragondamour Sisu.

På Gävletravet samma kväll var Hanna Olofsson Bodentravets representant i Dam-SM tillsammans med Stall Salmelas BWL Ruthless. BWL Ruthless kunde inte blanda sig i spetskörningen från innerspåret bakom startbilen utan det blev tillslut en position som fyra på innerspår. Mitt i slutsvängen kom så luckan och BWL Ruthless såg ett tag ut som en vinnarkandidat. Men ledande Caligula med Susanne Osterling hade krafter sparade och BWL Ruthless och Hanna Olofsson fick nöja sig med en mycket hedrande andraplats.

Olofsson gjorde sedan den spektakulära resan Gävle- Harstad då den norska banan arrangerade V75.  Hanna segrade med norska Lilla Robert i ett lopp med 60.000 nok i första pris och var två med sin egen trände Atlas Eagra  i ett V75 lopp. Även Madelene Wiksten hade gjort resan till Harstad och fick med sig en seger genom sin Blue Angel V.S. med Ove A Lindqvist i vagnen.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago