Hoppa till innehållet
25 december 2018

V75-seger till Wikstén och Hannas fyr-verkeri

Det blev fina framgångar till Bodentravet när Umåker körde V75-tävlingar på juldagen.

Hanna Olofsson är toppform på stallet och tog en trippel som tränare och vann även V75-1 med Madelene Wiksténs Shiver W.F.

 

För cirka 1,5 månad sedan var Shiver WF med om en otäck olycka då hon under en motionstur blev påkörd av en bil. Men mirakulöst nog klarade sig hästen utan allvarliga skador och efter en mersmakande comeback var stod hon nu i vinnarcirkeln. Som vinnare på V75!

Med Hanna Olofsson i vagnen fick hon en fin resa i andra par utvändigt och när attacken kom på sista långsidan bet det bra men precis när det såg ut som att Shiver WF kopplat greppet i slutsvängen kom några felsteg. Hanna fick ta upp hästen och ta nya tag.  In på upploppet flöt det dock som det ska igen och Shiver WF flög iväg till en mycket enkel seger. Stort grattis till Stall WF som äger Shiver WF.

Olofsson inledde tävlingsdagen i en rivstart och var inblandat i segrarna i fyra av de fem första loppen. I lopp 2 imponerade Sattelit L.A. i andra raka segern när han via en ettrig långspurt bytte ut jumboplatsen till en smått överlägsen seger. Stall Lag äger Satellit L.A.

Olofsson tränat också i lopp 3 och andra raka även för Atlas Eagra som vann lärlingsloppet med Jenny Engfors trots en resa utvändigt om ledaren. Treåringen visade god styrka och fin moral genom att enkelt ta ner ledaren och sträcka på sig sista biten för att värja sig från attackerna bakifrån. Lasses Hästsport m.fl. äger Atlas Eagra.

Ett äkta hattrick till Stall Olofsson fullbordades i lopp 4 när Mediaslittletoxic fick rygg på ledaren från start och kunde kliva ut i andra spår 500 meter från mål. Kopplade greppet på ledaren in på upploppet och höll sedan undan med säker marginal från anstormande konkurrenter.

 


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago