Hoppa till innehållet
30 november 2018

Kaffe, kaka – tredje raka!

Det blev tre hemmasegrar när Bodentravet körde V65-tävlingar. Löftet Crazy First Love (Madelene Wikstén) tog tredje raka segern och går nu till vintervila som obesegrad. Dessutom blev det seger för Global Ultimate (Jesper N Nilsson) och Cash’Em (Hanna Olofsson).

Madelene Wikstén har fått fram en riktig guldklimp i Love You-sonen Crazy First Love som efter tre starter ståtar med tre segrar. Den här gången fick Crazy First Love Ove A Lindqvist i vagnen och efter att ha avancerat fram utvändigt om ledaren stegade han på sedvanligt maner undan på upploppet i sin flegmatiska stil.

- Det här är den bästa häst jag tränat fram från grunden, utan tvekan. Nu får han gå till vintervila som obesegrad och det känns såklart riktigt bra, kommenterade Madelene Wikstén efter loppet.

Om katten har nio liv så verkar det som att tioåriga Cash’Em har minst lika många. Hanna Olofssons kämpe tog nu fjärde årssegern efter ha fått en smygresa på innerspår för att sedan spurta till säker seger.

-Han är som en maskot i stallet och det är mest Sussie (Susanne Palmér) som sköter om det dagliga pysslet. Han har överraskat i år och det är såklart kul att han fortfarande är så här fin.

Hemmatränaren Jesper R Nilsson trodde mycket på sin Global Ultimate inför loppet och hade fog för sin optimism. Körande Ove A Lindqvist styrde fram till positionen utvändigt om ledaren. In på upploppet kopplades säkert grepp på ledaren till en seger som värmde lite extra för tränaren/ägaren.

-Det är en häst som ligger mig varmt om hjärtat. Hon är inte så stor men har ett hjärta av guld och gör alltid sitt bästa.

Nästa tävlingsdag är söndag 9 december med GS75 och julbord på Travrestaurangen.


Fler nyheter

Bodentravet mönstrar rekordstort startfält på V75

7 maj 2024
Bodentravet går all in till helgens STL-omgång på Umåker. 35 hästar till start varav 25 på V75.– Vi är en duktig och seriös tränarkår, både amatörerna och proffstränarna, säger Sandra Eriksson som har åtta hästar till start. Bodentravet mönstrar...

Sju segrar till Hemmalaget!

3 maj 2024
V64-kväll i strålande vårväder då slog Team Salmela till med en V64-dubbel till hemmalaget med en vässad Ulf Ohlsson i sulkyn. Dessutom fick se en comeback som lovar mer då Inge B.Svärlig spårade runt om för Jenny Engfors. Lopp 2, 2140v: Jaakko...

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago