Hoppa till innehållet
24 september 2018

Triss i segrar på Skellefteåtravet

Det blev tre segrar till Bodentravet när Skellefteåtravet körde breddlopp under lördagen.

Frida Simonsson svingade sig själv upp bakom sin Beach Lover och körde resolut till ledningen och drog sedan på i hårt tempo hela vägen. Blev rejält utmanade över upploppet men Bech Lover trivdes uppenbarligen med det hårda tempot och den lite smetiga banan och häll farten bäst av alla till säker seger.

10-åriga French Target visar inga ålderkrämpor utan tog en lätt seger trots en resa utvändigt om ledaren större delen av loppet. Redan i slutsvängen tog en laddad French Target över ledningen och kunde sedan glida ifrån till säker seger för Jenny Engfors som fixade en fin födelsedagspresent till delägaren Ulf Anglöw som äger tillsammans med sin fru Marie Anglöw.

Piteåhästen Wall Street Neo tog karriärens första seger när han ledde från start till mål för Magnus Djuse. Den Peter Sundström-tränade 4-åringen kördes resolut till spets och gick undan med det som behövdes förr att bärga segern.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago