Hoppa till innehållet
13 september 2018

Gigolo Sisu debutvinnare bland 2 -åringarna!

Det blev tre segrar till hemmalaget när Bodentravet körde V5-tävlingar under torsdagkvällen. Gigolo Sisu, Don Draper och Höwings Undercover försvarade hemmalagets färger!

Det var en kväll med bland annat premiär för 2-års tävlandet på Bodentravet för i år. Segraren selades ut  från Stall Salmela och heter Giggolo Sisu (e. Beer Summit) som enkelt tog hand om ledningen och i ohotad stil skar mållinjen med krafter sparade för Mauri Jaara. Noterbart är att Gigolo Sisu var Beer Summits första startande avkomma. Beer Summit som under sin karriär i Sverige tränades av just Petri Salmela. 

Don Draper har formen i zenit och kördes tidigt till ledningen av Sandra Eriksson och tog nu fjärde segern på de fem senaste starterna. Blev rejält utmanad på upploppet men sträckte på sig och till knapp men säker seger och närmast väntar V75 på Skellefteåtravet i början av oktober.

Sandra tog en dubbelseger då hon avrundade kvällen genom att vinna med Karl Gustaf- och Gunilla Lundqvists Höwings Undercover som kördes till ledningen i den första svängen trots spår längt ut på startbilsvingen och gled undan till lätt seger sista biten in mot mål.

I övrigt avgjordes även försöken till Greivins Minne. I det första försöket såg vi Tjomsland-tränade Lykke Erna leda från start till mål i händerna på Micael Melander. I det andra försöket använde Björn Karlsson samma segerrecept bakom Åstas Marcus som kom i mål på fina 1.24,5/1640a.

Björn Karlsson tog en dubbelseger genom att vinna även med Tangen Haap som var tillbaka på banan efter en paus och kämpade ner en tapper Rote Jon kort före mål.

Treåringsloppet till Skellefteå och Jens Eriksson som prickade starten perfekt och spådde runt om med Alpha Estate som tog karriärens första seger.

Kvällens mest överlägsna och gladaste segrare var Susanne H Osterling som vann med halva upploppet tillsammans med Carisma Mearas som kom i mål på strålade 1.14,4/1660v.

Sleipner anordnade en fin tävlingsdag och hade fixat såväl sponsor som fina priser och publiktävlingar. 

 

Startlistan till Grevins Minne. Final 20 september. 100.000 kr i förstapris.

1640 volt

1. Lykke Erna

2. Nesvik Kasper

3. Nygåds Gullan

4. Lina På Linjen

5. Gull Tora

6. Backegubben

7. Solis

1660

8:1 Lome Tornado

9:2 Åstas Marcus

10:3 Kjärs Emil

11:4 El Viktor

12:5 Juliblixten

13:6 Risåelden

14:7 Gommnes Birk


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago