Hoppa till innehållet
31 augusti 2018

Femling till Boden i Skellefteå

Bodenhästarna höll sig väl framme vid Skellefteåtravets V64-tävlingar och kunde åka hemåt med fem segrar i bagaget.

Det blev seger för Enjoys Miss X (Hanna Olofsson), Shiver WF (Pia Jacobsson/Madelene Wikstén), Lennox Laday (Roger Nilsson/Nils Bertgren) Nygårds Gullan (Linda Holmgren) och Sweet Timer (Lena Pantzare)

Enjoys Miss X har utvecklats undan för undan och tog en fin seger i Svensk Travsports unghästserie med hela 50.000 kr i första pris. Hanna Olofsson prickade starten perfekt och kunde köra sig till ledningen och sedan var det ingen eller inget som kunde hota segern.

 

I Wången Cup körde Pia Jacobsson resolut till ledningen bakom Madelene Wikstén-tränade Shiver WF och höll sedan tempot uppe. Blev rejält utmanad sista biten men sträckte ärligt på sig och såg till att ha huvudet först när mållinjen passerades.

Haparanda-hästen Lennox Laday tränad av Nils Bertgren har stått på tur för en seger och nu serverades hästen ett perfekt lopp av Roger Nilsson som kunde slinka ut i attackläge på bortre långsidan. Över upploppet hade sedan Lennoc Laday klart torrast spurtkrut och kopplade segergreppet på några steg.

 

Linda Holmgren tog karriärens andra seger bakom sin egen Nygårds Gullan som bara var bäst och trots en resa utvändigt om ledaren gick ifrån med säker marginal över upploppet. 

Kvällen avrundades sedan med att Lena Pantzare fick se sin ögonsten Sweet Timer reglera motståndet från utvändigt om ledaren i händerna på Rikard N Skoglund. En grymt stark prestation med tanke på att hästen inte startat på ett och ett halvt år. Extra grattis till Lena som gjort comeback inom travsporten.


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago