Hoppa till innehållet
15 augusti 2018

Makethemark vann Jubileumspokalen!

Efter ett rafflande upplopp fick han entligen sin storseger! Makethemark var bara bäst och vann Jubileumspokalen på fantstiska 1.10,8 och förstapriset på 1 miljon kronor!

Ulf Ohlsson körde Makethemark och serverade Älvsbyhästen en perfekt resa i fjärdepar utvändigt. Tempot var högt uppskruvat hela vägen och det passade Makethemark perfekt. In på upploppewt var det full attack och Makethemark blåste förbi sina konkurenter i ett nafs till enkel seger på den makalöst fina segertiden 1.10,7 2140/a tillsynes med gott om krafter sparade.

- Det är en fantastisk häst. Han bara gör det! sa en rörd och tagen tränare Petri Salmela efter mål.

- Jag har vunnit många stora lopp, men detta är det största som hänt mig i travlivet. 

Makethemark har tillhört kulltoppen som två -tre och fyraåring och fick  nu äntligen till en riktig fullträff i ett miljonlopp. Hästen ägs och är uppfödd av AB Nian som satsat hårt på travsporten under många år och nu har fått fram en riktig superstar.

Vi säger att stort fett grattis till kresten runt Bodentravets stjärna Makethemark. Ägare/uppfödare Stall Nian, tränaren Petri Salmela och skötaren Anne Raatikainen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago