Hoppa till innehållet
13 februari 2018

Hallå där Sandra Eriksson...

... som i går kväll vid tävlingar på Sundbyholmstravet var med om en olycka…

 

Hur mår du idag?

- Lite mörbultad men det känns ganska bra. Jag har ganska ont i ryggen och uppåt nacken, men annars är det inga problem. Sitter och väntar på att få skjuts till stallet nu så jag kan börja jobba. 

Vad var det som hände?

- Jag hade gjort provstarten med Glenn Cashman och satt på huvudstången, när vi skulle igång igen så reste han sig rätt upp på bakbenen och jag var jättenära på att få honom över mig. Allt hände på microsekunder och det enda jag tänkte på var att jag inte får tappa honom men jag var tvungen att släppa honom för annars hade han tippat över på mig och jag insåg att det är viktigare att jag tar mig undan från hästen. Glenn Cashman kom då loss och for runt banan några varv tills han blev infångad.

Hur gick tankarna då?

- Jag hade jättepanik över att hästen var lös på banan, dessutom en häst som betyder så oerhört mycket för mig. Men ambulanspersonalen som tog hand om mig sa att jag inte fick röra på mig så det var bara att ligga kvar. Men det var det värsta. Smärta kan stå ut med men oron över att hästen var lös på banan var det värsta.

Hur är läget med Glenn Cashman ?

Han kotrollerades av veterinär och av Svante (Ericsson) och Maja(Bäckman) som har stallet bredvid mig på Berga gård och han klarade sig tillsynses utan belyser. Jag har inte haft möjlighet att kolla till honom själv men ska åka ut nu vid lunchtid till stallet.

Han (Glenn) har hållit på att nästan dräpa dig två gånger nu…. (Sandra blev översprungen av honom i hagen i somras)

- Jo, vi har ett lite speciellt förhållande.(skratt) Men det är en oerhört snäll häst som jag verkligen tycker mycket om.

 

Du är uppsatt som kusk bakom två av stallets hästar på Solvalla imorgon onsdag. Hur går det med det?

- Som det känns nu så går det bra att köra även om det är vassa hästar att köra i lopp. Vi får se. Men som det känns nu så ska det funka.

Hoppas det! Vi skickar en förhoppning om snabbt tillfriskanade från Boden!

- Tack!


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago