Hoppa till innehållet
19 april 2024

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.
– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders Sundström.

Sundströms Entreprenad är inne på andra generation sedan sonen Anders tog över företaget efter pappa Torbjörn. 2022 firade aktiebolaget 50 år även om allt startade 1963.
Nu kliver det anrika företaget in i Bodentravets Guldklubb, som är med och finansierar miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet. 2024 är det dags igen för den stora travfesten den 15 juni.
– Vi är ett mark- och anläggningsföretag som bygger allt från vatten, avlopp, vägar, gator och byggnader, säger Anders Sundström.
– Boden är vår bas, men vi jobbar i hela Norrbotten och delar av Västerbotten.

Varför kliver ni in i Guldklubben?
– Både jag och Anders gillar travet, det är ett fint nätverk och man träffar mycket folk, säger Ulrica Fröberg, sambo och medarbetare.
– Det är ett bra ställe att nätverka på och det är ett visst intresse för trav, men det kan bli större, säger Anders Sundström.
Vad betyder Bodentravet för Boden anser ni?
– Det är en central punkt i Boden. Sedan kan jag se vissa svårigheter med att banan är byggd så nära stadskärnan med vad som händer i kommunen. Vart det ska vara istället är en annan sak. Varför inte bygga upp ett ännu bättre trav på en annan plats i Boden?
Och där kan Sundströms hjälpa till?
– Det kan vi göra. Boden är känt som en travstad med en väl fungerande verksamhet, säger Anders Sundström.

Välkomna till Bodentravet!
–  Tack.


Fler nyheter

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago