Hoppa till innehållet
27 mars 2024

Sportchefen kan bli Årets bodensare

Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april.

Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer – allt i allo på tidigare nämnda titlar. Nu är han nominerad till Årets bodensare 2024 på näringslivsgalan den 20 april på Western Farm.
– Jätteroligt och hedrande. Kul att Bodentravet får synas i övriga samhället utanför travbubblan, säger 46-åringen.

Juryns motivering:
”David har under en lång tid arbetat hårt för att sätta Boden på kartan både ner det gäller att arrangera högkvalitativa tävlingar som V75 till att skapa publikvänliga arrangemang. Han har även bidragit till att det nu finns ett utbildningsstall för funktionshindrade samt travskola för barn och unga. Han jobbar hårt för att Bodentravet ska vara en självklar plats i travsverige och i de stora tävlingarna.”

Frida Sandberg, ansvarig på travskolan, blev utsedd till Årets ledare av Bodens kommun och fick kliva upp på scenen tidigare under SM-veckan och motta priset från juryn.
Motivering: ”Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt engagemang och skicklighet i att involvera barn och ungdomar i ponnytrav. Med en omtänksam och drivande inställning skapar hon en trygg miljö där både människor och hästar trivs. Frida är en självklar ledare som skapar en trygg och öppen plats för alla, oavsett ekonomisk situation”.

Övriga kandidater till Årets bodensare:

Paulina Mannberg – verksamhetschef Bodens Ridklubb

Rikard Mattsson – Bryggmästarn och Kårbackens restaurang

Rösta här LÄNK

Foto: Julia Edbom


Fler nyheter

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

Jeppekollen

11 april 2024
Jeppekollen med tipsen till Bodentravets tävlingar fredag 12 april. Första start är 18:20 och det är fri entré. I Travrestaurangen kan du under kvällen avnuta en riktigt härlig fredagsbuffé med massor av läckerheter.  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago