Hoppa till innehållet
27 mars 2024

Sportchefen kan bli Årets bodensare

Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april.

Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer – allt i allo på tidigare nämnda titlar. Nu är han nominerad till Årets bodensare 2024 på näringslivsgalan den 20 april på Western Farm.
– Jätteroligt och hedrande. Kul att Bodentravet får synas i övriga samhället utanför travbubblan, säger 46-åringen.

Juryns motivering:
”David har under en lång tid arbetat hårt för att sätta Boden på kartan både ner det gäller att arrangera högkvalitativa tävlingar som V75 till att skapa publikvänliga arrangemang. Han har även bidragit till att det nu finns ett utbildningsstall för funktionshindrade samt travskola för barn och unga. Han jobbar hårt för att Bodentravet ska vara en självklar plats i travsverige och i de stora tävlingarna.”

Frida Sandberg, ansvarig på travskolan, blev utsedd till Årets ledare av Bodens kommun och fick kliva upp på scenen tidigare under SM-veckan och motta priset från juryn.
Motivering: ”Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt engagemang och skicklighet i att involvera barn och ungdomar i ponnytrav. Med en omtänksam och drivande inställning skapar hon en trygg miljö där både människor och hästar trivs. Frida är en självklar ledare som skapar en trygg och öppen plats för alla, oavsett ekonomisk situation”.

Övriga kandidater till Årets bodensare:

Paulina Mannberg – verksamhetschef Bodens Ridklubb

Rikard Mattsson – Bryggmästarn och Kårbackens restaurang

Rösta här LÄNK

Foto: Julia Edbom


Fler nyheter

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago