Hoppa till innehållet
1 mars 2024

Nominerad till Årets ledare 2024

Bodentravets Frida Sandberg är en av tre nominerade till Årets ledare 2024, som koras under SM-veckan. Till vardags jobbar hon på travskolan med allt från sjuåringar till gymnasieelever.
– Jag känner mig väldigt ärad, säger hon.

2020 byggde Bodentravet en ny travskola under pandemin i samarbete med lokala entreprenörer. Frida Sandberg, 25, driver den tillsammans med bland andra Ann Wennberg och ungdomsledare. Terminsvisa kurser mixas med gymnasieelever från Realgymnasiet och under alla lov – gratis prova på travskolan. Nu kommer resultatet.

Sandberg är en av tre nominerade till Årets ledare 2024 i Bodens kommun.
– Jag är alltid glad, behandlar alla elever lika och ser till att vi har jätteroligt på travskolan. Det är nog därför som jag blivit nominerad, säger hon.
Var står travskolan på samhällskartan i Bodens kommun?
– Det spelar ingen roll vilken bakgrund du har eller hur ens föräldrars ekonomi ser ut, det finns en plats för alla. Oavsett om du vill bli proffskusk eller borsta våra ponnyer.
Vad har nya travskolan betytt för Bodentravet?
– Helt ovärderligt. Vi hade inte varit där vi är i dag om vi inte gjort den satsningen. Vi är användarvänliga, bra säkerhet för hästar och barn och lättillgängliga. Jag hade nog inte stått här i dag utan en ny travskola, säger Frida Sandberg.

FAKTA
Nominerade till Årets ledare 2024
Kultur-, fritids-, och ungdomsnämndens ledarstipendium, Årets ledare, delas årligen ut till ledare i Bodens kommun som på ett framträdande och engagerat sätt arbetat för en bred och socialt utvecklad fritidsverksamhet inom föreningslivet.
Ledarstipendiet har delats ut sedan 1992. I år är tre utsedda kandidater nominerade till Årets ledare 2024. Vinnaren utses av Kultur-, fritids- och ungdomsnämnden, och kommer att koras under SM-veckans folkfest After Sport mellan den 21–24 mars 2024. Stipendiet är 10 000 kr.

De nominerade kandidaterna

Frida Sandberg, Bodentravet

Stina Andersson, Sävast AIF

Mikael Carlsson, Boden Handboll

 

 


Fler nyheter

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago