Hoppa till innehållet
19 februari 2024

STL-seger för Salmela!  

Bodentränarna har inlett 2024 på ett urstarkt sätt och i helgen fixade stall Salmela årets första seger på STL! Dessutom monteseger för Eriksson och två segrar på Umåker

När V75 avgjorde på Bergsåker blev det jackpot för Petri Salmela som fick se sin Judge Dredd Sisu ta sin tredje raka seger när han vann Klass1 försöket den tuffa vägen tillsammans med Mika Forss.

Judge Dredd Sisu har verkligen hittat nya växlar på slutet och vann på ett mycket övertygande sätt från positionen utvändigt om ledaren. Handelsstallet i Piteå HB äger och sköter gör Anne Raatikainen.

Tävlingsdagen på  Bergsåker inleddes med ett montélopp och där blev det seger för Sandra Erikssons Holy Moses Mearas som reda till en helt överlägsen seger av Emilia Leo.

Kvällen innan var det tävlingar på umåker och även där kunde vi räkna hem en dubbelseger till Boden. Hanna Olofsson-tränade Herkules L.A. kördes till seger av Ove A Lindqvist och Maria Bodins Bollinger Bishop hade lämnat galoppskorna hemma och tog en enkel seger för Ulf Ohlsson. 

 

 


Fler nyheter

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

Jeppekollen

11 april 2024
Jeppekollen med tipsen till Bodentravets tävlingar fredag 12 april. Första start är 18:20 och det är fri entré. I Travrestaurangen kan du under kvällen avnuta en riktigt härlig fredagsbuffé med massor av läckerheter.  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago