Hoppa till innehållet
23 januari 2024

Olofssons tredje raka hattrick

6 av 6 lopp till hemmalaget – och Team Hanna Olofsson stod för sitt tredje raka hattrick på hemmabanan.

8 januari – tre segrar.
14 januari – tre segrar.
23 januari – tre segrar.

Team Hanna Olofsson har startat 2024 på bästa sätt. 449 700 kronor insprunget till stallet, en segerprocent på 43 – och stall Olofsson toppar just nu den allsvenska tabellen i antal segrar!


Hanna Olofsson är själv på solsemester och ersättaren i sulkyn under tisdagens lunchtrav var ingen mindre än Sveriges segerrikaste kusk just nu  – Mats E Djuse. Och han gjorde ingen besviken.

Lopp 1, 1640a: Mats E Djuse styrde Magical Survivor (1,34) till ledningen, hyfsat uppvaktad av Sandra Eriksson och Donna Guerriera. Men på spänstiga och lätta steg släppte inte Djuse och höll sedan undan till ytterligare en seger för Team Hanna Olofsson, som startat travåret på bästa sätt.
– Jag är inte så van att köra på is-bana, men han visade upp en fin teknik och höll en bra tid (1.15,8), säger Mats E Djuse.

Lopp 2, 2140a: Mats E Djuse tog det lugnt inledningsvis med storfavoriten Hjalmar Express och lade sig utvändigt om stallkamraten Ignazio d’Arc med Jenny Engfors i sulkyn varvet från mål. In på upploppet så tryckte Djuse på gaspedalen och då fick övriga slåss om pallplatser. En imponerande uppvisning av den fyraåriga valacken. Två av två från firma Djuse & Team Hanna Olofsson.

Lopp 3, 2140a: Team Salmela bröt segerraden för Team Hanna Olofsson. Kari Alapekkala styrde från start till mål med Marttistrip (6,34) som var hårt uppvaktade av Olofssons Beast, för dagen körd av just Mats E Djuse, som fick nöja sig med en silverpeng.

Senare på kvällen blev det ytterligare en seger till Stall Salmela när Judge Dredd Disu gjorde årsdebut på bästa möjliga sätt genom seger på Syndbyholmstravet för Mika Forss.

Lopp 4, 2640a: Succén fortsätter. Mats E Djuse tog ledningen med The Oak L.A. (3,02) och höll sedan undan även om Soleil d’Inverne fick luckan och närmade sig över mållinjen till en fin andraplats med Krister Söderholm. Därmed har Djuse och Team Hanna Olofsson tagit tre segrar på fyra starter under lunchtravet. Lägg där till en andraplats med Beast. 

Lopp 5, 2140v: Quick Coffe L.A. (16,17) hittade luckan med Jaakko Alamäki och spurtade till seger för Stall Gunnel Fredriksson. Förövrigt den första pallplatsen på nio starter.
– Den har inte riktigt visat någon segervilja tidigare, säger ägaren Lasse Olofsson.

 

Lopp 6, 2140v: Sandra Eriksson och Västerbo Lacamilla (3,35) avslutade lunchtravet med en fin seger och levde upp till favoritskapet. 6 av 6 till hemmalaget.

Spelet

V4-raden: 4 – 3 – 2 – 6
Utdelning: 115 kr
Omsättning: 389 399 kr

V3-raden: 6 – 7 – 1
Utdelning: 4 326 kr kr
Omsättning: 34 610 kr

LD: 2 – 6
Odds: 29,93
Omsättning: 747 459 kr

 


Fler nyheter

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago