Hoppa till innehållet
25 december 2023

Total Sandra kross på Umåker! – Maria Bodins första V75-seger!

Juldagens V75-tävlingar på Umåker blev en synnerligen svartgul historia! Bodentränaren Sandra Eriksson hade en fantastisk dag på jobbet och kunde åka hem med fyra V75-segrar i bagaget samt ytterligare en kuskseger utanför V75.

Sandra raskade över isen på Umåker snabbare och bättre än alla andra. Totalt blev det alltså hela fem segerdefileringar under kvällen, varav fyra på V75 och tre med egentränade hästar.

Segerkavalkaden inleddes med att Sandra inledde V75-kupongen med att sätta dit Maria Bodins Bollinger Bishop efter att tagit hand om ledningen och sedan stuckit undan till en överlägsen seger. En känmlossam seger för Maria Bodin som inte bara tränar och äger hästen ihop med Tord Eriksson utan som även firade stora framgångar med mamman Patricia Bishop!

I högsta klassen klev Devils Tongue fram och levererade på högsta nivå igen. Madelen Wiksténs Maybach WF tog hand om ledningen med Devils Tongue på utsidan. Varvet från mål avancerades Salmela-tränade Hector Sisu hastigt mot täten men Devils Tonge svarade upp och kunde istället sitta i ledningen varvet från mål och häll den säkert före en stark Maybach WF.

I de avslutade Dagens Dubbel-loppen blev det dubbel Sandra Eriksson i form av Grit Brodda som satte nosen först i en mycket tät slutstrid före Jaakko Alamäkis Notice Em som liftat med i rygg på ledaren. I det avslutande loppet var King of Djazz bara bäst och krossade allt från ”dödens”.

Förutom fyra på V75 vann Sandra även utanför kupongen med amatörtränade Prins Modde.


Fler nyheter

Sju segrar till Hemmalaget!

3 maj 2024
V64-kväll i strålande vårväder då slog Team Salmela till med en V64-dubbel till hemmalaget med en vässad Ulf Ohlsson i sulkyn. Dessutom fick se en comeback som lovar mer då Inge B.Svärlig spårade runt om för Jenny Engfors. Lopp 2, 2140v: Jaakko...

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago