Hoppa till innehållet
22 september 2023

Fina lunchframgångar i Skellefteå!

Skelllefteåtravet körde lunchtrav i höstrusket och där kunde vi notera tre Bodensegrar samt en dubbel för Krister Söderholm!

Kari Alapekkala laddade framåt från start och fick en tung inledningen med Paavo Koivurovas Helan. Efter 700 meter i spåren kunde tillslut Alapekkala ta över ledingen och drog på i ett jämt tempo för att sedan lämna konkurrenterna på efterkälke runt slutsvängen och glida undan till en enkel seger.

Lars Marklunds kallblod Nygaard Solan har visat form på slutet. Den här gången räckte det ända fram till segern efter att Ove A Lindqvist blivit av med ryggen dryga varvet från mål och var tvungen att göra jobbet själv som första häst i andra spår. Mitt i slutsvängen galopperade ledaren som var under press och Nygaards Solan brisade undan till seger upploppet ner till glatt vinnarodds.

Fler kallblodsframgångar blev det när Linda Holmgren kunde ta sin andra raka seger med Armas Turmalina. Från bakspår och tillägg laddade jobbade sig Armas Turmalina fram genom fältet och kunde ta över ledningen 1300 meter från mål och drog sedan undan i ett par längders ledning. Några konkurrenter kunde inte nära sig och segern blev smått överlägsen.

Krister Söderholm hade en bra dag på jobbet och tog en dubbelseger som kusk genom att vinna med Re Express som spårade runt om i treåringsloppet samt Tasmanian Devil spurtade ner samtliga från tredjepar utvändigt.


Fler nyheter

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

Program 2 maj

26 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är på torsdag den 2 maj då vi kör huvudtävlingar med spel på V64. Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé med bland anat oxfile oxh lax för endast 195 kronor!   Här kan du ladda hem programmet : Boden 2 maj

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago