Hoppa till innehållet
13 maj 2023

Sju hemmasegrar i solskenet!

Under torsdagskvällen kördes det breddlopp på Bodentravet i strålande solsken. Det blev hemmasegrar i sju av nio lopp.

 

Jaakko Alamäki fick med sig en trippelseger från kvällen och inledde med Tomas Worrsjö-tränade Yoshi Ness som blåste till ledningen direkt i starten och sedan kunde glida undan i ohotad stil.

Petri Salmela-träande Fokus Brick hade sämsta tänkbara utgångsläge med spår 12 bakom bilen. Men det löste sig prefekt och redan på den fösta långsidan kunde Alamäki avancera fram och ta över ledningen. Då var mycket vunnet och inte heller Fokus Brick var i förlustfara.

Samma recept använde sig sedan Alamäki av bakom Anders Lindroths All In All som nu kunde ta karriärens första seger. Snabbt avancemang från bakspår till ledningen på första långsidan och för att sedan glida undan till säker seger.

Antero Heinonen tog en dubbelseger bakom stallets Dikt Drew och Got To Dash.  Dikt Drew gjorde från utvändigt ledaren och Got To Dash efter tidig ledning.

Maria Bodin inledde dagen genom att sätt dit Hans Robert Bergström- tränade Symphonic Palema som släppte ifrån sig ledningen efter ett halvt varv men kunde komma tillbaka på upploppet och koppla ett säkert segergrepp.

Montéloppet gick till Fox Star och Jenny Engfors som efter en stor startgalopp kunde dundra runt fältet på sista långsidan till en överlägsen seger.

 

 

 


Fler nyheter

Sju segrar till Hemmalaget!

3 maj 2024
V64-kväll i strålande vårväder då slog Team Salmela till med en V64-dubbel till hemmalaget med en vässad Ulf Ohlsson i sulkyn. Dessutom fick se en comeback som lovar mer då Inge B.Svärlig spårade runt om för Jenny Engfors. Lopp 2, 2140v: Jaakko...

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago