Hoppa till innehållet
20 januari 2023

Sesemic ny i Guldklubben

Piteåföretaget Sesemic med kontor även i Skellefteå & Sundsvall tar klivit in i Guldklubben på Bodentravet. 
– Midnattstravet är en riktig folkfest, säger Patrik Kyrö, delägare i Sesemic.

Sesemic blir företag nummer 21 in i Bodentravets Guldklubb, som är huvudsponsor till miljonloppet Norrbottens Stora Pris under Midnattstravet.
2023 äger folkfesten rum den 17 juni, alltid helgen innan midsommar.
Guldklubbens medlemmar träffas under tävlingskvällen, får nätverka, socialisera och se travsport när den är som absolut bäst.
– En bra aktivitet, Midnattstravet är en riktig folkfest och vi får ut mycket av det gentemot våra kunder, säger Patrik Kyrö, delägare (t.v).

Sesemic jobbar mot industrin med bl a kullager, remmar, kedjor och tätningar.
– Vi har försäljning inom den branschen. Gruvor, stålverk, pappersbruk och sågverk tillhör våra kunder, säger Patrik Kyrö.
– Kullager är en jättestor bit för oss.
Hur ser kundbasen ut rent geografiskt?
– Sesemic finns från Sundsvall och norrut med kontor även i Skellefteå och Piteå.

Hur ser ägarstrukturen ut?
– Vi har precis blivit uppköpta av Polskenet Invest AB. Detta på grund av att vi har pensionsavgångar som de hjälpte till att lösa ut. De har köpt hela företaget och sen har jag, Anders Carrbin, Anna Wiklund, Jörgen Gustafsson och Morgan Söderlund köpt tillbaka 49,9 procent av aktierna.
– Vi är alltså fem delägare plus en huvudägare.
Varför går ni in i samarbete med Bodentravet?
– Personligen gillar jag trav sedan länge tillbaka. Det är en bra aktivitet. Vi får ut mycket av det efteråt, säger Kyrö. 

Guldklubben Bodentravet
Huvudsponsor till Norrbottens Stora Pris i samband med Midnattstravet med en miljon kronor i förstapris, 400 000 kr till tvåan och sedan prispengar i fallande skala placeringarna 1–8.

Företag: Ahlsell, BDX, Bodens Energi, Bodens Kommun, Clockwork, Krossproduktion, Ica Kvantum Boden, J&B El, JIAB, LF Norrbotten, LGS, Nevo Maskin, Niemi Bil, Norr Media, Nåiden, Patomella Tak, Profilbutiken, Rutqvists Schakt, Sesemic, Skogqvist Olje & Transport, Wiksténs Fastigheter.

Bildtext: Patrik Kyrö (t.v), Anders Carrbin och Jimmy Landström, Bodentravet.


Fler nyheter

Hemmalaget dominerade GS75-eftermiddagen

30 januari 2023
7 av 10 till hemmalaget. Det blev bland annat en dubbel för Jaakko Alamäki och Hanna Olofsson. Sjätte raka för Stall Salmelas Marttistripp och en mersmakande årsdebut av Madelene Wiksténs Maybach WF.   Lopp 1 (2140 v): Hanna Olofsson-tränade...

Jeppekollen 29 januari

26 januari 2023
Jeppe drar till Paris! Så lite tidigare än vanligare lägger vi nu ut Jeppekollen inför söndagens tävlingar med tips till GS75.  

Fyrtal på Skellefteåtravet – trippel till Olofsson!

24 januari 2023
Det blev en fin lunch på Skellefteåtravet för Hanna Olofsson och Madelene Wikstén! Stall Olofsson noterades för en trippelseger och Madelene Wikstén fick en dubbel ägarseger! Stall Hanna Olofsson är stekhet för dagen! När Skellefteåtravet körde...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago