Hoppa till innehållet
Höstlig tävlingsdag i Skellefteå
22 september 2021

Höstlig tävlingsdag i Skellefteå

I helgen arrangerades det tävlingar på Skellefteåtravet för ponnyer, sommaren gick väldigt fort och nu står hösten intill oss och kan erbjuda den sista triumfen av tävlingssäsongen för ponny.

Hippotekets Quinoa och Alva Alamäki lyckades ta hem placeringar i båda sina två lopp de deltog i. ”Noa” startade med många tillägg i det första loppet, efter ett lopp med många meter att ta in så slutade de fyra tätt intill tredjeplatsen. De deltog även i det sjunde loppet där prestationen höll till en pallplats, de var i ledningen första delen av loppet till det blev ett ledarskifte. De kom i mål som trea! Bra jobbat!
Gransjöns Kalufsen
och Astrid Andersson deltog bland annat i det fjärde loppet, med sina tjugo meters tillägg höll ett bra tempo hela loppet, vilket resulterade i en fjärdeplacering. Tränaren och kusken var också väldigt nöjd över att hans fasoner till att vara vrång vid voltning var på bättringsvägen. Snyggt!!

Solklintens Fox
stod med mest tillägg av alla deltagande i det femte loppet, ”Fox” är en rutinerad herre och vet mycket riktigt att det är på upploppet man tar i lite extra, inget undantag denna tävlingsdag när han spurtade till en säker tredjeplats med Camilla Olsson i vagnen. Bra jobbat av kusk Camilla och skötare Clara Lundquist.

Fler ekipage som tillhör Bodentravet gjorde bra ifrån sig men som denna gång inte var inom en placering var hästarna Emmeros Alert, Stenbydals Bonzaj med kuskarna/skötarna och Amanda Rönnbäck och Vilma Thun Nenzén. Även eloge till Stella Bergström!


Fler nyheter

Piteåtränare fick ta sin första tränar/kusk seger!

1 september 2021
  Det valkades ponnytravtävlingar i Skellefteå, och visst hittar vi framskjutna placeringar på Bodenkuskar/tränare. Bland annat fick Stella...

Varm ponnydag i Lycksele

9 juli 2021
Den årliga Lyckselevistelsen har ägt rum, väldigt hög temperatur i luften men tur de tvåbenta blev bjuden på vätskeersättning och vatten och de...

Första ponnytravdagen på evigheter

2 juni 2021
Solig dag och blanka hästar under elitloppshelgen på Solvalla och en identisk dag på Bodentravet, undantaget att ponnyer äntra Bodentravets bana....

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago