Hoppa till innehållet
Piteåtränare fick ta sin första tränar/kusk seger!
1 september 2021

Piteåtränare fick ta sin första tränar/kusk seger!

 

Det valkades ponnytravtävlingar i Skellefteå, och visst hittar vi framskjutna placeringar på Bodenkuskar/tränare. Bland annat fick Stella tillhörande Piteå, vinna sitt första lopp i karriären som både tränare och kusk.

Hippotekets Quinoa och Alva Alamäki fick se sig som femma i det första loppet, det var många meter att ta ikapp men inne på upploppet ”pinna” hon på och de knep sig en femteplacering tillsammans.


Dites Zack och Hanna Jönsson avverkade sin första tävlingsdag tillsammans. I det första skedet av loppet sprang de på i ledningen tills de blev avbyten av en tilläggshäst. Dites Zack och Hanna Jönsson höll ett stadigt tempo och släppte inte förbi någon mer, de slutade tvåa. Spännande framtid för detta ekipage. I samma lopp deltog Stenbydals Enjoy och Stella Bergström och de blev trea.


Hermanlo och Linnéa West fick sig ett omöjligt lopp för att kunna ge sig in i någon match. Det blev i slutändan tre hästar med i loppet, de sprang på ett led med många meter att plocka in på de framförvarande, de tog sig en tredjeplacering. Bra kämpat!

 
Stenbydals Enjoy och sin tränare/kusk Stella Bergström deltog i det sista loppet, och fick de se sig som en vinnare. I början av första sväng blev det ett ledarskifte till Stenbydal´s Enjoy. Där satt de i en säker stil största delen av loppet, in mot upploppet närmade sig en konkurrent och kom ikapp utvändigt, från sidan såg det ut som att Stenbydals Enjoy hade klart för sig att han bara skulle vinna det loppet. Segern blev säker till sist när de vann med många längder! Bra jobbat!


Fler nyheter

Höstlig tävlingsdag i Skellefteå

22 september 2021
I helgen arrangerades det tävlingar på Skellefteåtravet för ponnyer, sommaren gick väldigt fort och nu står hösten intill oss och kan erbjuda den...

Varm ponnydag i Lycksele

9 juli 2021
Den årliga Lyckselevistelsen har ägt rum, väldigt hög temperatur i luften men tur de tvåbenta blev bjuden på vätskeersättning och vatten och de...

Första ponnytravdagen på evigheter

2 juni 2021
Solig dag och blanka hästar under elitloppshelgen på Solvalla och en identisk dag på Bodentravet, undantaget att ponnyer äntra Bodentravets bana....

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago