Hoppa till innehållet
Succéhelg på Umåker
3 november 2020

Succéhelg på Umåker

En regnig dag på Umåker kunde inte stoppa framgångarna för Bodentravets ekipage. Det valkas sista travhelgen för denna säsong, och att göra bokslut för 2020 på detta vis är såklart roligt. Trots den märkliga tiden gällande alla restriktioner som tillkommer med covid-19 där inställa lopp varit ett slag för ponnytravet under året så kan vi konstatera att vi fått ut mycket från denna säsong trots allt.

Hermanlo svarade för en stark insats i lopp 2, där han tog ikapp den ledande duo och passerade mållinjen i en säker stil. I sitt andra lopp slutade han som tvåa även det på ett mycket fint sätt. Linnéa West är personen bakom dessa framgångar.

Hippotekets Quinoa svarade också för en stark insats, där hon landade på en andraplats efter att på upploppet utmana den ledande hästen en aning. Alva Alamäki, som till vardags sköter om henne kunde se sig stolt efter framgångarna.

Solklintens Fox fick ledning in i första sväng och där fick de sedan sitta i lugn och ro utan hot från någon av konkurrenterna, kusken och skötaren Camilla Olsson fick vrida ordentligt på huvudet för att spana in var övriga var. I sitt andra lopp blev det även där en pallplacering, där resultatet blev en tredjeplacering  tillsammans. Snyggt!

Bodenkusken Hanna Jönsson fick sitta upp bakom Skellefteå- tränade hästen Rapunzel, och även där blev det framgångar i form av en vinst.

Travskolans hästar verkar tydligen föredra något tunga banor. 


Fler nyheter

Covid-19

11 november 2020
Travkurs på Bodens travskola gällande de skarpa restriktionerna i region Norrbotten. I dagsläget bedriver vi fortsatt den verksamhet som erbjuds...

Seger för Hermanlo

21 september 2020
Grannbanan Skellefteåtravet bjöd på en heldag med ponnytrav under söndagen, där flera av Bodens ponnyekipage var med och tävlade.  För travskolans...

Varm höstdag med ponnytävlingar

14 september 2020
En ponnyheldag i samband med höstens färger ägde rum under helgen, en lördag med 6 lopp totalt stod på schemat. Häftiga upploppsdueller, överlägsna...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago