Hoppa till innehållet
Ponnyheldag på hemmaplan
10 augusti 2020

Ponnyheldag på hemmaplan

Heldag på hemmaplan!

 

En sommar börjar vandra mot sitt slut, men en heldag i Boden har ägt rum och vi hade många fantastiska prestationer både på och utanför banan.

Efter vår heldag kan vi konstatera att vi har haft fem debutanter denna sommar, som nu har fått testa på att tävla och med allt vad det innebär. Mycket nervositet och intryck en sådan dag. De debuterande kuskarna är Alva Alamäki, Alvin Lundberg, Amanda Rönnbäck, Astrid Andersson och Isabella Lundquist. Superkul!!

 

Stenydal’s Bonzaj fick vara med i främre träffen tillsammans med Amanda efter en stark insats, i samma lopp tävlade också vår debutanthäst Hippotekets Quinoa och Alva Alamäki som snöpligt tog sig en galopp och tappade lite mark, men stred sig till en fjärdeplacering. Sandra Eitzenberger strade sin ponny i samma lopp och efter ett fint lopp blev trea på en fin tid. Stenbydals Bonzaj startade senare under dagen igen tillsammans med Isabella, snöpliga galopper men kusken skötte sig bra och behöll lugnet.

Solklintens Fox var i en fin författning för dagen och tillsammans med Linnéa West tog en fin andraplats. I samma lopp tävlade Emmeros Alert och Clara, Alert verkade visst ha vaknat på fel sida under tävlingsdagen så kuskarna Clara och Astrid fick en svår uppgift men hanterade det mycket fint. Fox fick faktiskt med sig två andraplaceringar, när Camilla tävlade honom senare under dagen och även där fick med sig en stark andraplats.

För Rebecka Nordendahl blev det en fin start på sin debuterande Dalsgårds stand by i hennes regi, De hamande på en andraplacring i ett lopp sedan tävlade även Gullsmyras fräck efter en tids frånvaro och blev trea. 

Hermanlo och Alvin Lundberg var näst på tur, ingen placering men de kämpade på bra trots mycket tillägg och flera hästar att runda.

 

 

Vi vill tacka alla som ställde upp under vår tävlingsdag, personal och funktionärer. Utan er kan vi inte tävla men våra fantastiska ponnyer. Även en tumme upp till alla tävlade ekipage, många fina hästar visades upp. Då syns vi på vår nästa heldag i höst!


Fler nyheter

Seger för Hermanlo

21 september 2020
Grannbanan Skellefteåtravet bjöd på en heldag med ponnytrav under söndagen, där flera av Bodens ponnyekipage var med och tävlade.  För travskolans...

Varm höstdag med ponnytävlingar

14 september 2020
En ponnyheldag i samband med höstens färger ägde rum under helgen, en lördag med 6 lopp totalt stod på schemat. Häftiga upploppsdueller, överlägsna...

8-åriga Alva blev tvåa i tävlingsdebuten

20 juli 2020
Alva Alamäki, 8 år, gjorde debut under Skellefteås ponnytrav i söndags. Och slog till med en fin andraplats tillsammans med ponnyn Stenbydal´s...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago