Hoppa till innehållet
Ponnytravgala 2020
12 mars 2020

Ponnytravgala 2020

Nu börjar det sakta men säkert dyka upp lite vårtecken, även om det går långsamt så är det faktiskt ett faktum. Utöver vädret så har vi hunnit med att fira våra representanter för ponnytravet 2019 genom en ponnygala. Det kändes passande att tillsammans gå igenom och påminnas om vilken fin säsong vi hade förgående år, innan 2020 ponnysäsong drar igång på riktigt.

Vinstrikaste Lic. B
Clara Lundquist
Denna tjej har under en kort period utvecklas till en hästtjej med pondus, hon ger aldrig upp och använder sin kärlek till hästen som drivkraft. Hon sprider glädje runt sig och klagar aldrig, i ett stall är hon fullt medveten om att det krävs ett hårt arbete. Vinstrikaste kusk i licenskatergorin B är Clara Lundquist.

Vinstrikaste Lic. C
Rebecka Nordendahl
Här har vi en tjej där resultatet talar sitt tydliga språk, 4 vinster, 4 andraplatser och 3 tredjeplatser under 2019. Hon har även fått äran att representerat bodentravet på Wångens ponnyelitvecka under sommaren, årets vinstrikaste licenskategorin C är Rebecka nordendahl.

Vinstrikaste Lic. D
Lizelle Ridderström
Denna tjej har varit på travskolan i många år, under årets gång har hon blanda annat tagit klivet till storhäst och sköter det med bravur.  

Årets Snabbaste kat. B
Rezit
Med få starter under årets säsong kan vi med både glädje och sorg dela ut detta pris till en häst som levererade fantastiska prestationer. Han svepte fältet och tog ett nytt rekord på äldre dar. Numera får vi tacka och hylla hästen, årets snabbaste kat. B är Rezit.

Årets Snabbaste kat. A
Emmeros Alert
En häst med många bra egenskaper, att visa att man kan springa fort är en fin sida på själva tävlingsbanan. Årets snabbaste kat. A är Emmeros Alert

Årets satsande
Lexie´s golden dream & Sandra Eitzenberger Nordanåkers Adam & Ida Unström
Dessa är två personer som satsat på ponnytrav genom att köpa en egen ponny, det är ett stort steg och vi som håller på med hästar vet mycket väl hur mycket ansvar det krävs att ha en egen häst. Vi vill uppmärksamma satsningarna,

Årets häst
Gullsmyras Fräck
Denna häst har en resultatrad att beundra, förövrigt så vann han tillsammans med sin tränare och kusk royal sulkys ponnytravcup 2019. Årets häst, Gullsmyras fräck.

Årets Cliffhanger
Moa Fredriksson
Årets Cliffhanger är en person som tagit ett stort kliv inom travsporten, vi kategoriserar henne som en förebild i den aspekten att hon jobbar stundvis i ett travstall, även tävlingsdagar. Hon är positiv och sprider glädje runt om sig. Det som är mest intressant med denna person är vad som händer näst, när hon föll för ålderstecknet för sin ponny detta år, hon lämnar en riktig cliffhanger. Årets förebild är ingen mindre än Moa Fredriksson.

Årets Bragd
Mattinata
Som 15 åring lyckas denna häst leverera ett nytt rekord och gav sin skötare hennes första seger. Denna humörsbenägna dam hålls på ett gott humör genom hennes skötare.

Årets överraskning
Hermanlo
Det tog ett tag innan poletten trillade ner för denna herre. Det krävdes mycket nötning och kämparglöd som tillslut gav resultat.

Årets Stabilaste
Solklintens fox
Trots sin speciella stil så visar resultaten att han är ganska stabil. På sina fem senaste starter har han levererat 4 andraplatser och gett sin skötare hennes första seger.

Årets Förebild
Eimi Tallgren
Årets förbild är en person som hjälper travet i flera olika aspekter. Hon är aktiv inom ponnytravet samt storhästtravet, hon fostrar nya aktiva genom travskolan, hon arbetar på tävlingsdagar samt att hon rekryterar fler till sporten.

Årets Mångsidiga
Jani Särkiniva
Denna person är en kille som har flera bollar i luften samtidigt. Men det är inte så att han vill lägga något åt sidan, utan han kämpar på och visar att man hinner med saker med en bra inställning.

Årets högra hand
Alva Alamäki
Här har vi en tjej som mer än gärna hjälper till, så pass att hon kan bli på tvären om hon inte får hjälpa. Hon ser aldrig några bekymmer och vet var det behövs hjälp utan att hon blivit ombedd. Vi är många som kan säga att Alva Alamäki är dens högra hand.


Fler nyheter

Nya restriktioner

3 april 2020
  Svensk travsport har gått ut med detta: "Sedan 12 mars hanteras alla ordinarie travtävlingar som en arbetsplats med strikta restriktioner....

PONNYTRAVET PAUSAR TÄVLANDET

30 mars 2020
 PONNYTRAVET PAUSAR TÄVLANDET. Med anledning av regeringens beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 50 personer valde svensk...

Coronavirus och travskolans verksmahet

23 mars 2020
För tillfället lever vi under märkliga omständigheter gällande coronaviruset. Vi har full förståelse för den oro som skapats i samband med viruset....

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago