Hoppa till innehållet
Året 2019
29 december 2019

Året 2019

Ponnysäsongen är över för 2019. För Bodens representanter på tävlingsbanorna har det varit ett fint år. 

 De som såg sig lyckliga i slutsummeringen för året var Rebecka Nordendahl som tog hela 4 segrar tillsammans med sin Gullsmyras Fräck och i och med det blev hon den segerrikaste körsvennen på Bodentravet. Utöver det blev Rebecka slutsegrare i Royal sulkys ponnycup. Dubbelgrattis säger vi!

I Stall W.F. ponnytravcup, där poängen räknas efter kuskarnas prestationer, kan vi presentera Wilma Gerklev som tidigare varit nära att ha flest slutpoäng efter säsongen,  år 2019 lyckades hon. Vi gratulerar!

På travskolan har vi fått in många nya skötare som visat en härlig entusiasm och kärlek till hästarna samt sporten. Det har blivit framgång på tävlingsovalen men även en hel del kamratskap i stallet.

Två nya hästar har anlänt år 2019, Stenbydal´s Bonzaj och Hippotekets Quinoa. Dessvärre har vi fått avtacka två stycken hästar, Varmblodet Instant Karma och vår fina tävlingshäst Rezit som olyckligtvis skadade sig i hagen.

Något vi ser fram emot extra 2020 är vår satsning i Piteå, 2019 var det en så kallad uppstartsperiod som vi nu efter årsskiftet hoppas kunna satsa ännu mer på.

 

Slutligen vill vi rikta ett enormt stort tack till travskolans ledare. Ni är guld värda!

Stort tack för detta år. Nu laddar vi batterierna till 2020!


Fler nyheter

Hästshopen blir nytt utbildningsstall

10 januari 2020
Bodentravet satsar 3,5 miljoner kronor under våren 2020 på att bygga om hästshopen till ett utbildningsstall. ”Vi går från koja till slott....

Lila dressfärg var koden i ponnyloppen

28 oktober 2019
Två stycken ponnylopp arrangerades på Bodentravet den 24okt i samband med vanliga travtävlingar. Nyckeln för att vinna lopp på Bodens tävlingsdag...

Heldag Skellefteåtravet

28 oktober 2019
Måste vara något i luften när det blir höst och kyligt för alla Boden ekipage. Boden representerade prispallen i alla lopp förutom...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago