Hoppa till innehållet
17 september 2019

Heldag på Skellefteåtravet

En heldag med ponnytrav anordnades på Skellefteåtravet i söndags. Säsongen börjar närma sig sitt slut och för Bodenekipagen blev det en lyckad förmiddag med totalt fyra segrar och även ett flertal fina prestationer.

Först ut var talangfulla Moa Fredriksson som visade upp sin ögonsten Lilleman klöver i ett lysande skick, som resulterade i en seger och en andraplats.

- Nu har jag ”shoppat” i hästbutiken, sa en glad Moa efter loppen.

Eimi Tallgren och Vindile gjorde en comeback tillsammans efter en lång frånvaro från alla tävlingsbanor, och resultatet var ett steg i rätt riktning för framtiden. En glad Eimi var ett faktum, med tanke på att hon många gånger varit på väg att tappa hoppet om att han skulle bli någon travponny.

- Han har haft svårt att visa sin kapacitet i lopp men han överraskade verkligen, sa Eimi efter att få åka hem med en tredjeplats och en fjärdeplacering.

Headvig Leaf har haft ett kanonår och i söndags var inget undantag. Pernilla Hietanen som både tränar och kör fick med sig en storstilad seger med sig i bagaget.

I näst sista loppet var även Rebecka Nordendahl med på noterna och vann med tre längder före de övriga med sin ponny Gullmyrans Fräck. (De var även trea i lopp 1)

Solos Qalazpuff fick sätta nosen först i sin fjärde start i regi hos Sabine Eriksson. Hästen tog sin första seger på fem år, senast var 2013.


Fler nyheter

Kvallopp

14 oktober 2019
Nu har vår travskolehäst Ripasso kvalat och är redo för kommande uppgifter, Lizelle Ridderström har gjort sin första aktivitet i samband med...

Nyexaminerad montéryttare

14 oktober 2019
Att vi behöver fler montéryttare är ett faktum. Därav är vi otroligt stolta och glada över att kunna presentera Emelie Luthström som rider för...

HÖSTLOV = HÄSTLOV

9 oktober 2019
Det närmar sig höstlov för alla skolbarn men vi på travskolan håller fortfarande dörrarna öppna. Vi hoppas att få se allt ifrån nya till välkända...

På gång

24 okt, kl. 18:30-22:00
Kvällstrav
31 okt, kl. 18:25-22:00
Kvällstrav - bredd
5 nov, kl. 18:30-22:00
Kvällstrav
15 nov, kl. 12:45-15:00
Lunchtrav

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago